Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben milyen megoldás létezik?
valószínűleg soha sem lehet barátnőm, és ez eléggé depresszív hangulattal társul, már 1 éve.
Hogyan tudnám megszüntetni ezt a gondolatot véglegesen? (nem azt hogy barátnőt szeretnék, hanem az hogy nem kellek senkinek)
Gyógyszereket nem akarok szedni hogy alábbhagyjon a tesztoszterontermelésem, mert sportolok és ez szerintem hatással lenne a teljesítményemre, ugyanebből az okból kifolyólag nem kasztráltathatom magam (bár ezt szerintem nem is vállalják el Mo.-on).
régebben még hallottam vmi tartós hipnotizálásról meg tudatmódosításról, szerintetek ez működik? hol tudnék utánanézni?
esetleg van más megoldás, amit figyelmen kívül hagytam?
kérlek kíméljetek meg a mindenkinek megvan a párja hozzászólásoktól, köszönöm!
Nem teljesen értem, hogy ezt miért írod. Régebben én sem hittem a szerelemben, de mégis van, én megtaláltam.
Szerintem éld tovább az életed a megszokott módon, aztán majd csak lesz valahogy.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!