Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmet vallott nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet vallott nekem a legjobb barátnőm, de nekem már évek óta barátom van. Mit tegyek? 21/L

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 19:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy te hetero vagy. H tudja, próbálja meg elfogadni.
2013. jan. 23. 19:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
csak a barátod a gátló tényező??
2013. jan. 23. 19:16
 3/18 Pretty Ballerina ***** válasza:
Mi az, amit te érzel iránta?
2013. jan. 23. 19:16
 4/18 anonim ***** válasza:
Megkéred, hogy várja meg, amíg vége nem lesz a mostani kapcsolatodnak, aztán zabálhatjátok egymást.
2013. jan. 23. 19:17
 5/18 anonim ***** válasza:
ha hetero vagy, mondd meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit
2013. jan. 23. 19:18
 6/18 anonim ***** válasza:

Vegyétek be harmadiknak:D A pasid élvezné:D

Am h mit tegyél csak te tudhatod, hogy mit érzel, vannak e benned meleg hajlamok.

2013. jan. 23. 19:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed alapján nem bánnád igazán, ha vele lehetnél, mivel úgy tűnik csak a barátod akadályoz meg benne... tehát bi vagy, legalábbis úgy tűnik.

Hát, én ilyet éltem már át a barátnőd szemszögéből, mikor a lány semmiképp se lehetett volna úgy velem és nagyon nehéz volt kiheverni a dolgot... ha a barátságunknak nem lett volna vége, akkor valószínűleg még most is szerelmes lennék belé, mert újra és újra beszélhetnék vele...

Beszéld meg vele a dolgot, mondd el neki mit gondolsz. Itt nincs más megoldás.

2013. jan. 23. 19:21
 8/18 A kérdező kommentje:
Hetero voltam mindig is, de ő az életemben az egyik legfontosabb személy, nem irtóznék tőle, de a barátommal nagyon jól elvagyunk, ő már házasságon is gondolkodik.
2013. jan. 23. 19:22
 9/18 Pretty Ballerina ***** válasza:
Ha a barátod annyira komoly, és mindenképp házasság lenne később, akkor viszont mond meg a barátnődnek, hogy nem lehet semmibarátságon túl. Szar lesz szegénynek nagyon, de rosszabb az, hogy ha engedsz neki, miközben úgysem lehet semmi komolyabb. Ő meg illúziókba kergetné magát és csak jobban fájna aztán.
2013. jan. 23. 19:25
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

1. jöjjetek össze a lánnyal

2. csináljatok képeket és videókat

3. töltsétek fel netre

4. ???

5. Profit!

2013. jan. 23. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!