Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 13 éves járhat egy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 13 éves járhat egy 18 éves sráccal?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és tetszik egy srác aki 18 jó haverok vagyunk meg minden. Csak nem ciki ..mert végülis ilyenkor mindíg mindenki arra gondol hogy megerőszakolják az ilyeneket . De ő tényleg nem olyan régóta ismerem és biztos nem csinálna ilyet. De végülis azt tudom hogy bejövök neki meg minden csak szerintem ő is fél ettől az 5 év korkülömbségtől . De végülis jobban belegondolva egy pár év múlva ugyse számitana. Szóval akkor most ciki vagy sem ?

2013. jan. 23. 13:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

büntetnék, ha a lányról kiderülne hogy volt valakivel.

De az esetek többségében max a baráti kör tudja, és nemdobja fel őket senki, szóval megy múlik az idő, és ottvan hogy betölti a 14. életévét és hopp, onnantól ilyen nincs...

2013. jan. 23. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy a büntetés, itt most a lányról van szó, nem a fiúról... akkor lenne a büntetés érdekes, ha ezt a kérdést a 18 éves fiú tette volna fel.SZERINTEM
2013. jan. 23. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
13 évesen szerintem még korai.
2013. jan. 23. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!