Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyok az elvárásaim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés
Olyan srácot keresek aki magasabb, mint 180 centi, sportos alkatú, jóképű és gitározik, vagy zongorázik.
2013. jan. 22. 17:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ha jól értjük legyen átlag magas,jóképű,kigyúrt,kreatív lélek-zenész. Ennyi?

Ehezz ritka jó segged kell legyen hogy megtaláld a lovagod.

2013. jan. 22. 17:46
 22/29 A kérdező kommentje:
Az nem olyan fontos, csak akkor tudnék négykezest játszani, meg kapásból lenne egy közös hobbink. A belső tulajdonságokat bevallom már nem mertem odaírni, így is sokan azt válaszólták, hogy túlzásba estem, mikor arról fantáziáltam, hogy egy ilyen fiút találok. Képzelem, milyen komentek születtek volna, ha még odaírom, hogy inteligens legyen, kedves, és 20 év körüli legyen, ja és ne dohányozzon.
2013. jan. 22. 17:46
 23/29 anonim ***** válasza:

Egy ilyen pasi elég?

[link]

2013. jan. 22. 18:10
 24/29 anonim ***** válasza:

198 vagyok, életem a sport, jól nézek ki és gitározom is :D De van egy lány, akit szeretek. Szóval az elvárásaid nem irreálisak, de azért ahhoz nyújtani is kell valamit.

Mert ez a lány gyönyörű, okos, vicces, nem egy ribanc, bármiről lehet vele beszélni...

2013. jan. 22. 18:10
 25/29 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy ilyet, bár a jóképűség szubjektív. Mennyit érne meg neked, hogy bemutassalak neki?
2013. jan. 22. 18:24
 26/29 A kérdező kommentje:
Nézenek oda milyen kis haszonleső vagy, ingyen már be se mutatnád?=)
2013. jan. 22. 19:18
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem, mivel nem én vagyok az, és azt akarom, hogy valami hasznom is legyen a dologból. :D
2013. jan. 22. 19:21
 28/29 A kérdező kommentje:
Még, hogy hasznod, nem elég hogy megismerhetsz egy kedves, jófej lányt?
2013. jan. 22. 22:59
 29/29 anonim ***** válasza:
beképzelt
2013. jan. 22. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!