Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok az elvárásaim?
Figyelt kérdés
Olyan srácot keresek aki magasabb, mint 180 centi, sportos alkatú, jóképű és gitározik, vagy zongorázik.2013. jan. 22. 17:17
11/29 anonim válasza:
Az én párom magasabb, mint 1,80. Sportos alkatú, tehát lejár terembe edzeni. Gitározik és néha hobbi szinten szintetizátoron szórakozik. És iszonyat jól néz ki. Kék szeme van, sötétbarna haja.
De sajnálom. Már foglalt. :D
És csak hogy tudd nem azért vagyok vele, mert ilyen, hanem mert amikor mellettem van, átölel, rám néz, ahogy gondoskodik rólam, esetleg szánt szándékkal az agyamra megy, és kiakaszt, és felidegesít, azt mind nagyon szeretem benne.
Megértem én itt az elvárásokat meg minden, de hidd el, lehet jóképű, magas, zenész, ha mindezek mellett egy féreg.
12/29 anonim válasza:
attól függ! ha legalább annyit tudsz adni egy ilyen srácnak mint amennyit elvársz akkor mondhatjuk, hogy reális. hozzáteszem, nem gondolom, hogy sok ilyen srác rohangál az utcán.
13/29 anonim válasza:
He-he! Ez olyan, mint egy álláshirdetés. Bárzongoristát keresel? :D
14/29 anonim válasza:
Gitározás meg zongorázás nem kéne szerintem, egyébként meg sok 180 centi fölötti sportos alkatú srác van, az meg hogy kinek mi a jóképű megint változó, valakinek a "szép fiúk" jönnek be, míg más nők szemében nyálasak.... de hidd el nem attól lennél boldog valaki mellet, mert hogy szeretne zongorázni meg gitározni.....
15/29 anonim válasza:
Remek akkor lassan tanuljak meg gitározni mert a nőknek lassan az lesz az alapelvárás?? :)
16/29 anonim válasza:
Csajszi, a hajadra kenheted ezt a "férfit", mert a dugáson kívül másra nem lesz képes, ahogy elnézem az elvárásokat.
17/29 anonim válasza:
16-os, miből gondolod, hogy dugásra képes lesz? Csak az az elvárás, hogy gitározzon, vagy zongorázzon, no! :D
18/29 anonim válasza:
de a gitárt fel tudja dugni neki
19/29 anonim válasza:
17:37-es!
Te meg vegyél vissza!
"sok köbgyök gyihér válaszolo ... "
Senki nem mondta h az gáz meg ronda meg fújj, csak az elvárással van a gond!
20/29 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy a gitár, vagy a zongora nem szép. Csak kicsit mosolyogtam ennyire a külsőségekre szorítkozó elvárásokon és elgondolkoztam, hogy tényleg vannak, akiknek ennyire nem számít, hogy belsőleg milyen és mennyire illik hozzá a párja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!