Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a külső! De mennyire? Az összes lány miért ezt mondja, hogy soha nem tudnék járni olyan pasival aki igénytelen, kövér, fogatlan, akitől undorodik a csaj?
igen, az arc bélyegez. lehet látni tényleg vézna de jóképű fickókat, s azokra is ugyanúgy buknak a nők ezerrel.
aki nincs a helyünkben az nem érti a bajunk. könnyen nyavajgónak bélyegez minket, nem értve a különbséget a 3-4 és a MINDIG CSAK visszautasítás között.
az meg h velünk van a baj (agyilag) az nem más mint hamis attribúciós torzítás.
senkinek nem kívánjuk, h ezeket átélje. nem vagyunk sem rosszindulatúak, sem irigyek, sem gyűlölködők, csak elkeseredettek, frusztráltak, kiábrándultak.
192-es mondta: "lány(nő) mászott rám"
igen, aki bejön nekik, arra másznak, az illetőnek SEMMIT nem kell tennie. aki nem jóképű az meg hiába tesz BÁRMIT akkor is lexarják.
a jóképűnek (aki annak is született) elég ha létezik, és csak kilép az utcára, s futnak oda a nők.
de van abban vmi amit írsz. műtétek, ez+az. lehet. de kevesünknek van erre anyagi (és egyéb pl. lelki) lehetősége.
istenem, ti ritka szánalmasak vagytok.
ennyi önsajnáltató, ellenséges, acsarkodó, nőgyűlölő embert még nem láttam. azért nem írom, hogy férfit, mert a közelében nem vagytok annak.
eláruljak egy titkot? nem azért nem kelletek a lányoknak, mert csúnyák vagytok. (bár kétlem, hogy annyira szörnyen néznétek ki.) hanem azért, mert különbnek gondoljátok magatokat MINDEN nőnél, és eleve úgy álltok hozzájuk, hogy "na, ez is csak egy pénzéhes ribkó".
ezek után mégis mit vártok?! senki, ismétlem SENKI nem kíváncsi ilyen emberekre. a lányok, nők is határozott, életvidám, céltudatos embereket akarnak maguk mellé, akiknek jó esetben humoruk is van. ami nem azt jelenti, hogy nem lehetnek problémáik, nem lehetnek rossz kedvűek vagy letörtek. de ezt nem azzal oldják meg, hogy másra hárítják a felelősséget, és az önsajnálatban fetrengenek.
de valószínűleg ezt nektek teljesen felesleges elmondani, hiszen ti olyan jól felépítettétek ezt a kis teóriátokat, hogy lehetetlen meggyőzni titeket az ellenkezőjéről. így viszont nagy eséllyel egész életetekre egyedül maradtok, vagy minimum egy súlyos lelki bajos embert fogtok ki magatok mellé.
nőjetek fel, b.szki.
(ja, a 156-os válaszoló pedig gyönyörűen megfogalmazta a véleményem maradékát. pacsi neki!)
Mégis, fiúk, nektek kellene egy olyan nő, aki feszt azt hajtogatja, hogy:
"jaj de ronda vagyok, nem kellek úgyse senkinek, csak a Playmate macákat viszik, meg a modelleket, rohadt felszínes hazug gyökér mind"
hányszor éreztem magam rettenet csúnya lánynak, amikor láttam, hogy a fiúismerőseim rajzanak a modellszépségű barátnőm mellett...Rosszul esett, de később nekem is lett pasim. Nem maradtam egyedül. Pedig még BódhySyvy se vagyok.
Volt itt egy srác, aki a gyér hajára panaszkodott. A vőlegényem a húszas évei eleje óta ritkuló hajú, most 27 évesen a kopaszsága már elég látványos, nekem érdekes módon mégis jobban tetszik így, mint amit a régebbi képein láttam:) (kb olyan kopaszodást képzelj el, mint J.Stathamé)
Oké, nyugodtan meg lehet hazudtolni, csak hogy a tiéd lehessen az utolsó szó. "a nők"
Én csak az egyik nő vagyok, és bocs, hogy nem kerültem el ösztönösen a kopasz(odó) férfiakat. (kimondottan utáltam mindig is a szálldosó loknikat férfin)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!