Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a külső! De mennyire? Az összes lány miért ezt mondja, hogy soha nem tudnék járni olyan pasival aki igénytelen, kövér, fogatlan, akitől undorodik a csaj?
Ez a pasitípus akkora puncimágnes, hogy az már fergeteges (kép lent). Ilyenkor szokták ideírni a csajok a kommentjeiket tucatszámban, hogy nekik ez nem jön be, így meg úgy fújjjjj. Aztán kimész az útra és mind ilyen pasikba botlasz bele gyönyörű csajokkal mászkálva. Ja és azok a lányok zöme is ilyesmi (max idősebb, vagy barna szem, sötét haj, borosta stb, de az arctípus hasonló)pasival van együtt, akik ideírják szériában az ilyen pasikra, hogy pfújjjjjj.
Persze, hazudok....:'DDDDDD
Szerinted hány felnőtt férfinak vagy 10 centi alatti farka, és M.o.-n hány férfinak van 20 centi felett? Azért írtam, hogy majdnem mindegy, mert csak a kirívóan szélsőségesen átlagtól eltérőek azok, amikre furcsán néznék (pl. hogy egy 5 centist nem éreznék, egy 25 centis meg fájna). Most ezért lennék hazug? :D Szerintem te is érzed a veszted, és kapálózol. De nekem mind1, nem én maradok egyedül, nem én leszek az, akit senki sem lesz képes szeretni, hanem te, amiért ennyire kirívóan h*lye vagy.
Hol írtam olyat, hogy mindegy, hogy milyen az arca az adott pasinak? :DDD Baromira nem mind1. Miért kellene, hogy az legyen?
A haja sem mind1, lehetőleg ne legyen "páwás", sem kopaszra nyírt, sem zsíros hátközépig/derékig érő lobonc, sem pedig olyan frufrus, mintha egy bili mentén vágták volna. Szerintem ezek nem nagy elvárások. :D
Azt pedig nem tudom honnan szedted, hogy a nőknek jobban elnézik, ha házas pasival kezd. Szerintem mindkét nemnél egyformán undorító dolog. És nem csak a 3. fél undorító, sőt, a legundorítóbb az az, aki házas, és ennek ellenére mással kufircol. Akár férfi, akár nő, EZ VAN.
A nők egyenjogúságának pedig az a legfőbb vonása szerintem, hogy már szabadon tanulhatnak és dolgozhatnak, így illene megállni a saját lábukon, nem pedig eltartatni magukat a pasikkal. Ennyi. És ebből kifolyólag szabadon dönthetnek, hogy kihez mennek hozzá, és mindenről ugyanúgy nyilváníthatnak véleményt mint a férfiak.
Olyat sem állítottam, hogy nincsenek olyan nők, akiknek csak a pénz az etalon, és státuszszimbólum a pasi. Vannak ilyenek. De nem kellene ettől még ráhúzni az összes nőre ezt, mert a nagy részük szerintem nem ilyen.
LOL, itt az egyiknek pont olyan a haja, mintha egy bili mentén vágták volna. :'D
Amúgy ezek 15 éves pötsöknek néznek ki. Mégis kinek jönnének be a kamaszlányokon kívül?
Ahhoz a képhez, amin a 3 pasi volt itt egy válasz:
,,A kép készítőjéhez:Szerintem ők 5-en a világ leghelyesebb pasijai.Ha neked nem tetszik,nem kell mindenkinek közzé tenned.Tartsd meg magadnak a rossz véleményed.Amúgy is honnan tudod,hogy belül milyenek?Látszik,hogy nem láttál videókat...Viccesek és jó fejek.És akkor,ha ismernéd őket személyesen nem hiszem,hogy ez lenne a véleményed.Én már a videókból kiszűrtem,hogy nagyon kedvesek.Szánalmas ez a külső alapján ítélkezés..."
Ugye itt taglalja az egyik válaszadó, hogy szánalmas a külső alapján ítélkezés, holott az első sorban pont ő maga írta le, hogy mennyire helyesek a srácok. Illetve egy másik sorban meg pont azt írta le, hogy ha helyesek, akkor jó eséllyel a belsőjük is rendben van (nem így fogalmazta, de ez volt a lényege, hogy ne oltsák az ilyen pasikat, mert nem ismerik őket). Vagyis beismerte, hogy aki külsőre helyes, azt belülről is legtöbbször jó tulajdonságokkal társítják a lányok. Hazudni, mint ahogy itt is látszott, nagyon nem tudnak jól, de ezzel együtt imádnak a lányok. A legtöbb lány.
Ez igazából nem hazugság, hanem csak szimplán nincsenek tisztában a saját működésükkel. Az előző hozzászólásomba tettem be olyan linket, ahol az van, hogy egy nő tudatára ébred a saját ösztöneinek.
Ez igazából a nőknél a beléjüknevelt erkölcs és az evolúciós ösztönök harca. Tehát hazugságnak nem mondható, mivel saját maguk is elhiszik ezeket. Ha ráébreszted őket, akkor meg heves ellenkezésbe csapnak át (élőszóban főként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!