Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a külső! De mennyire? Az összes lány miért ezt mondja, hogy soha nem tudnék járni olyan pasival aki igénytelen, kövér, fogatlan, akitől undorodik a csaj?
"Szingli, fiatal 18-26 közötti, gyermektelen lányok még sosem írtak nekem. Sőt nem is válaszoltak ha írtam nekik."
dettó
Kérdező! Nem te vagy véletlenül a Doom3 néven futó GYK-zó egyén? :)
Ha igen, akkor lenne 1 kérdésem...
"Sírni könnyebb, mint megváltozni."
Hidd el, hogy mér minden praktikát kipróbáltam, ami az anyagi helyzetemből kitelik. De nem lett helyesebb arcom, sokkal több hajam, nem lettem 6-7 cm vel magasabb sem. 175 alatt nem nagyon állnak szóba a pasival, csak ha olyan arcot, vagy olyan fergeteges dumát tud felmutatni, hogy elalélnak. Régen sok alacsony pasinak volt csaja, felesége. Ma már bajban vannak, más az értékrend. A becsületesség, erkölcsösség, tudás csak akkor számít, ha a külcsín, a csomagolás megkapós.
,,Gyerekek jól alakul a téma,jókat írtok de mi a f szt értek el vele? A szóban forgó lányok/nők nem fognak ez miatt megváltozni csak jót röhögnek a "nyomikon" aki kiteszi a férfi lakosság 75-80% át."
Sajnos igaz, ezen csak jót röhögnek a lányok, hogy a ronda pasi erőlködnek. Mosolyognak rajtunk, aztán elmennek este a barátnőikkel bulizni és összejönnek az 185 magas Orlando Bloom külsejű vagy Nick Carter külsejű szőke szépfiúval. Aztán happy van. Tudom, hogy ezzel nem lehet előrébb jutni, de sajnos tehetetlen az ember, próbál kitörni, okoskodik, de ez ellen sajnos nincs orvosság. Elfogadni magadat lehetetlen, ahhoz kell néha egy-két pozitív visszajelzés (persze nem anyukától, hogy helyes fiacskám vagy, mert ez csak ámítás.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!