Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a külső! De mennyire? Az összes lány miért ezt mondja, hogy soha nem tudnék járni olyan pasival aki igénytelen, kövér, fogatlan, akitől undorodik a csaj?
156-os. Először is, mindenki a saját tapasztalataiból tud elsődlegesen kiindulni. Vagyunk itt egy páran, akik kb. hasonló módon látjuk a dolgokat. Nem véletlen ez a sok "20 év felett szűz", vagy a "csak az ilyen-olyan pasik kellenek a lányoknak" jellegű kérdés a gyakorin. Érdekes, hogy nagyjából az okok visszavezethetőek ugyanarra, a sok negatív tapasztalatra. De persze mi ezt mind beképzeljük, meg sem történt. Na ja, lehet, hogy te ezt még nem tapasztaltad, de vagyunk egy páran, akik könyvet írhatnánk a negatív tapasztalatainkról.
Az ösztönylénységről talán annyit, hogy az ember hiába fejlődött az ösztönei megmaradtak és mint mögöttes hajtórugó igenis irányítják az ember viselkedését. Szóval igen, a nők (és a férfiak viselkedését is) alapvetően befolyásolják az ösztönök. Ezért van az, hogy többnyire a jóképű (genetikai rátermettség), magas (védelem érzete), gazdag (források biztosítása az utódok felneveléséhez) részesítik előnyben. H nem így lenne, és az ember képes lenne felülemelkedni az ösztönein, akkor nem lenne minden csúnya pasi még szűz a 20-as éveiben is, hanem akkor szerepet kapnának a belső értékek. De mivel minden korban más belső értékek számítanak pozitívnak, ezért a nőkben nem alakult ki olyan ösztönös párválasztási rendszer ezeknek az irányában, ami efelé hajtaná őket.
110 nettóból nem jutsz semmire. gépfejlesztésre jó max. csoki-chips-coca cola. ennyi.
EGYEDÜL az ember halott a mai világban. Ebből a nettóból hogyan legyenek millióim? Hogyan mutassak fel akármit is? (főleg 6 év munkanélküliség után)
Nagyon maximum 1 kocsit bírok nagy nehez összehozni. De az a totál maximum.
De az h most kezdem magam anyagilag úgy-ahogy összekapni, senkit nem érdekel, hisz semmibe vesznek a nők.
25 felett a nem jóképű, s ezért magányos fickónak 2 lehetősége van:
1 - szülőkkel vergődni
2 - hajléktalanszállón nyomorogni (ha összevesztél az ősökkel)
azért az 1-es mérföldekkel jobb. a fajtánknak más nem jut. kapásból 6-8 embert ismerek ugyanebben a szituban, s "hogy-hogynem" egyik sem Adonis. érdekes nem?
nem minden magányos keres 3-4 kilót havonta.
162:
az ösztönöknek ehhez semmi köze. az evo nem is létezik, kitaláció, de hagyjuk ezt.
a lényeg: a VONZALOM. ennyi s nem több. ebbe belemagyarázni, meg túlmisztifikálni nem érdemes.
Atyaég, nagyon csúnyán lepontoztátok a #156-os hozzászólásom, most már tudom, hogy tévedésben éltem és igazatok van!
Köszönöm a bókokat, még a nők sem tudnak ennyire szívből dicsérni, mint aqer. Még jó, hogy a lányokat szeretem, különben elolvadnék ;)
Azért a hozzászólásaimat általában meg szokták dicsérni (élőben pedig még fizetnének is érte), de sebaj, legközelebb retyópapírt küldök. Sőt, nem is legközelebb, hanem most, hogy nehogy ne legyen hasznos ez a válaszom:
Basszus, nem tudtam, hogy ekkora veterán tábornokurakkal állok szemben a kispisztolyommal, míg ők nagy, sőt hatalmas, már-már gigászi (és nagyon vastag) gépágyúikkal tüzelnek...
Továbbá, az emberek (a lányok is) csak azt látják, hogy valaki paraszt. Az nem érdekli őket, hogy mi miatt lett az, ha maga a megtestesült, élő végkifejlet áll előttük.
(És nem lúzereztem, ezt beképzeled)
#162: rövidre zárva, oda is ki akartam lyukadni, hogy sok itt síró-rívó srác belsőleg 100x ocsmányabb, mint külsőre, csak ezt nem látja be.
Mit tudtok ennyit vergődni istenem!!!!! Mindent túlspiláztok!!! Próbáljatok meg javítani a nyomorék külsőtökön, szívjatok magatokba egy kis határozottságot és önbizalmat!!! Mindenki ilyen ki...sszott negatív!Úristen!
Lehet hogy nem vagy egy Brad Pitt de:
- van benned némi férfiasság
-talparaesettség, határozottság
-kedves, jószívű, odaadó vagy
-van humorod
-tudod, hogyan kell bánni egy nővel (kényeztetni, testileg-lelkileg, szenvedély stb....)
-tudsz azzal bánni ami a lábad között van
-van egy kis ambíciód egy közös élet, társas élet iránt
-Van benned némi őszinteség, hűség
-Némi anyagi...
-és nem utolsó sorban egy kis vadállatság :)
AKKOR:
NYERŐ VAGY NEM SZÁMÍT HOGY NÉZEL KI!!!
166: Én nem hinném, hogy belsőre ocsmányabb lennék, mint külsőre. Sőt, szerintem a belső értékeimmel nincs semmi probléma. Egész egyszerűen nagyon ronda vagyok. (Az ismerkedési kísérleteim mind azelőtt elbuktak, hogy egyáltalán tudhatna valamit az adott lány a belsőmről...)
167: Nekem van önbizalmam valamennyi, mert amúgy az élet többi területén sikeresnek mondhatom magam, de sajnos a külső nagyon determináló erő.
De nézzük akkor az általad leírt tulajdonságokat és az én kapcsolatomat az adott tulajdonságokhoz:
- Férfias: kinek mi, de van kiállásom és elég határozott is vagyok, tudom mit akarok.
- Talpraesettség: Kb. minden helyzetben feltalálom magam.
- Kedves, jószívű: Ezek megvannak bennem, legalábbis a külvilág reakciói alapján. Kedves, jószándékú embernek ismernek.
- Van humorom: Ez is van, legalábbis a külvilág jelzései (barátok) szerint.
- Tudom, hogy kell egy nővel bánni: na ez már problémásabb, mivel a randiig sem jutottam el senkivel. Így meg elég nehéz (nem mintha nem olvastam erről már könyveket, de azért gyakorlati tapasztalatom semmi sincs, pont azért mert a rondaságom miatt elutasítanak...)
- Tudsz azzal bánni: Mivel még szűz vagyok, mégis kin gyakorolhattam volna? Megint egy olyan erény, amit csak gyakorlatban lehet elsajátítani, de mivel odáig sosem jutottam el, így kilőve.
- Ambíció közös élet felé: Nagyon erősen megvan bennem az igény, hogy valakivel meg tudjam osztani az életem.
- Őszinteség, hűség: Ezek számomra alap dolgok.
- Némi anyagi: Ez is adott...
- vadállatság: hát igen, bevallom ez problémás és a legfőbb belső hiányosságomak tartom, hogy alapvetően "jófiú" vagyok, és ezen nem tudok változtatni sem. (Ez pedig szintén egy olyan tényező sajnos, ami a nőknél párválasztásnál mindennél előbbre áll, hogy valaki "rosszfiú" legyen, szóval ez bukta.)
De összességében szerintem nem rendelkezem nagy belső hiányosságokkal, de mégsem jön össze egy randi sem. Ezt pedig a külsőmnek köszönhetem.
Hát amúgy ez az egész amit írtál számomra megnyerő. Nálam nem a külső számít. Lehet akármilyen adonisz ha egy f.sz vagy! Miért vagy még szűz( a saját oldaladról nézve) ezen gondolkozz el. Amúgy én tudom hogy minden embebmen ott lakozik a "szörny":D Sőt, én bukok az ilyen szerény(ebb) külső állat belső pasikra. Nem azt mondom hogy legyen egy alvilági díler:D Hanem Az ágyban legyen "állat" Ne legyen ulalmas és le tudjon venni a lábamról. Nyami:)
Ja "jófiú"...- a jófiúkat is el lehet rontani:)
Van egy nagyon ronda haverom,akinek már egy rakat barátnője volt.Szóval ennyit arról,hogy a kutyának nem kellenek az ilyen férfiak.
Ti pedig azt állítjátok,hogy minden embernek ugyanaz a szép és a ronda,mintha minden nő egyforma lenne.Mindenkinek más az ízlése,de ha valakin látják,hogy szar a kedve és fapofát vág,az ne is várja azt,hogy valaha is kezdeményezni fog nála egy lány is(ami hozzá teszem nem is a lány dolga lenne).
De csak,hogy bebizonyítsam,hogy mennyire álszentek vagytok.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
A 3 lány közül melyikkel járnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!