Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a külső! De mennyire? Az összes lány miért ezt mondja, hogy soha nem tudnék járni olyan pasival aki igénytelen, kövér, fogatlan, akitől undorodik a csaj?
Hármat linkeltem.:D
Micsoda diszkrimináció.A harmadikat nem is nézed nőnek csak azért,mert agyarai vannak?:D
Általában akik kritizálják az elméletünket, valahogy nem vázolják fel az övéiket csak foszlányokban, arról, hogy alátámasztják esetleg, vagy hoznak példákat, idéznek valahonnan, arról csak álmodhatunk. Én összesen két (2) esetről tudok, amikor csúnya srácnak lett barátnője, egy esetet a Miskolc-Budapest vonatutam során láttam, egy másik esetben pedig esküvő lett a dologból, volt fotó is, egy időben sokszor trollkodtak itt az oldalon a képpel (akkor még nem voltam regelt tag). Illetve egy olyan esetről tudok (itt az oldalon, nem élőben sajnos), amikor egy (30 körüli) nő kijelentette, hogy a kifejezetten szexben tapasztalatlan férfiakat preferálja, a "lepedőakrobata" alfa macsókat kerüli.
Tehát ezek a rendszer vadhajtásai. Vagy ezekbe kell kapaszkodnunk, de ez csak 3 eset, mi sokkal többen vagyunk ennél, nem mindegyikünknek sikerül. Illetve a másik lehetőség, hogy olyan országban keresgélünk csajokat, ahová nem gyűrűzött be ez a libsi ribanckultusz, illetve értékválság, csak ehhez idegen nyelvet kell tudni, illetve a jó anyagi helyzet sem utolsó, így mi ketten aqer-ral kipottyantunk ebből is. Igazából ezekben az országokban a nők korán házasodnak, de a fullosan szép lányokat nem adják hozzá a helyiekhez, hanem kifejezetten az európaiaknak tartogatják a nagyobb hozomány reményében.
169: Szűz még azért vagyok, mert nem találtam még olyan lányt, aki elfogadna, prostihoz meg sosem mennék, nem fér bele az értékrendembe.
170: Tényleg viszonylag extrém példát hoztál, de azért én kíváncsi lennék a belső értékeikre is. Hiába a cicababa, ha mondjuk csak a bulvárról tud beszélni. Mindenesetre lehet, hogy egy randi bármelyikkel beleférne, mert én hajlamos vagyok legalább esélyt adni a belsőnek, ami fordított esetben még sosem volt igaz. (A harmadik meg egy filmes maszkban van, ha jól veszem ki, szóval még az sem biztos, hogy a jelmez alatt valóban nő van...)
Amúgy remélem én magam is egyszer cáfolat leszek majd arra az elméletre, ami itt le van írva, de addig sajnos egyet kell értenem azzal, hogy a nem előnyös külső szinte ellehetetleníti a pártalálást.
A 3. tényleg nem nő.A gyűrűk ura 1. részében volt az uruk-hai.Lurtz volt a neve,ha jól emlékszem.
De amúgy aki nem olyan ronda,mint egy ork az ne sírjon.A férfiakra amúgy is azt szokták mondani,hogy csak egy fokkal kell szebbnek lenniük az ördögnél.
168:
Teljesen igaz! Ezzel azonban a nagyszájú, minket lehurrógó emberkék nem tudnak mit kezdeni, egyszerűen csak nem veszik tudomásul.
ami pedig a veterán példámat illeti, teljesen helytálló. 100% h ő nem élte át azokat s főleg nem annyiszor mint mi.
,,A férfiakra amúgy is azt szokták mondani,hogy csak egy fokkal kell szebbnek lenniük az ördögnél."
Ez a tézis sajnos az utóbbi években a lányok által porba lett tiporva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!