Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít a külső! De mennyire?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít a külső! De mennyire? Az összes lány miért ezt mondja, hogy soha nem tudnék járni olyan pasival aki igénytelen, kövér, fogatlan, akitől undorodik a csaj?

Figyelt kérdés
De ugye ott van asok ápol, nem jóképű, de nem is ronda, igényes, jól öltöző pasi. Mégis a legtöbbnek nincs barátnője. Akkor tényleg csak az nem jön szóba a lányoknál, akitől undorodnak, vagy ha kritikusabban fogalmazunk, akkor az sem jön szóba náluk, aki nem helyes, de igényes, rendes? Mert azt látom, hogy csak az jön szóba, aki külsőre tökéletes, legtöbb ismerős hölgy is oda-vissza van érte, akitől manjdnem minden lány olvadozik. Mert van különbség az olyan pasik között, akik igényesek, átlagosan, és az olyanok között akik igénytelenek, semmirekellőek, kövérek, gusztustalanok. Mégis azt látni, hogy egyik kategória sem igazán nyerő, csak az, aki ezen felül áll főleg külsőre, duma tekintetében, nem mellesleg anyagilag sem egy utolsó alak.
2013. jan. 22. 16:57
 171/205 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, lány vagyok de jó a 2. azért blokkolnám:) de ez pont a 2 véglet, vagy nagyon ronda, vagy nagyon szép, kettő közt van ám átmenet is:)
2013. jan. 24. 14:18
 172/205 anonim ***** válasza:
100%

Hármat linkeltem.:D

Micsoda diszkrimináció.A harmadikat nem is nézed nőnek csak azért,mert agyarai vannak?:D

2013. jan. 24. 16:47
 173/205 A kérdező kommentje:
Kérem szépen ez butaság amiket az előbb linkeltetek. Tehát ezek a képek a két extra végletet mutatják. Csúnyák vagyunk mi ide írkáló pasik, de nem szörnyszülöttek. Ez olyan, mintha linkeltél volna képeket David Beckhamről, meg a Wrong Turn vagy Hills Have Eyes mutáns alakjairól. De ezt nem így kell felfogni. Az a baj, hogy ti csak azt hiszitek, csak az a csúnya a lányoknak, akik hasonlít pl aegy szörnyszülötthöz. De mivel az 10 millióból az 1 aki ilyen, így nem érvényes a dolog. Az a baj, hogy aki egy kicsit is eltér arcilag (nem különleges, hanem túlon túl átlagos, vagy az alatti) az ideáltól (nem szörnyszülött) az már rondának számít a lányok 98%-ánál.
2013. jan. 24. 17:26
 174/205 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megnézném,hogy hogyan nézel ki.Mi az amire vered magad,hogy ronda vagy.
2013. jan. 24. 17:47
 175/205 anonim ***** válasza:
0%

Általában akik kritizálják az elméletünket, valahogy nem vázolják fel az övéiket csak foszlányokban, arról, hogy alátámasztják esetleg, vagy hoznak példákat, idéznek valahonnan, arról csak álmodhatunk. Én összesen két (2) esetről tudok, amikor csúnya srácnak lett barátnője, egy esetet a Miskolc-Budapest vonatutam során láttam, egy másik esetben pedig esküvő lett a dologból, volt fotó is, egy időben sokszor trollkodtak itt az oldalon a képpel (akkor még nem voltam regelt tag). Illetve egy olyan esetről tudok (itt az oldalon, nem élőben sajnos), amikor egy (30 körüli) nő kijelentette, hogy a kifejezetten szexben tapasztalatlan férfiakat preferálja, a "lepedőakrobata" alfa macsókat kerüli.

Tehát ezek a rendszer vadhajtásai. Vagy ezekbe kell kapaszkodnunk, de ez csak 3 eset, mi sokkal többen vagyunk ennél, nem mindegyikünknek sikerül. Illetve a másik lehetőség, hogy olyan országban keresgélünk csajokat, ahová nem gyűrűzött be ez a libsi ribanckultusz, illetve értékválság, csak ehhez idegen nyelvet kell tudni, illetve a jó anyagi helyzet sem utolsó, így mi ketten aqer-ral kipottyantunk ebből is. Igazából ezekben az országokban a nők korán házasodnak, de a fullosan szép lányokat nem adják hozzá a helyiekhez, hanem kifejezetten az európaiaknak tartogatják a nagyobb hozomány reményében.

2013. jan. 24. 17:56
 176/205 anonim ***** válasza:
54%

169: Szűz még azért vagyok, mert nem találtam még olyan lányt, aki elfogadna, prostihoz meg sosem mennék, nem fér bele az értékrendembe.

170: Tényleg viszonylag extrém példát hoztál, de azért én kíváncsi lennék a belső értékeikre is. Hiába a cicababa, ha mondjuk csak a bulvárról tud beszélni. Mindenesetre lehet, hogy egy randi bármelyikkel beleférne, mert én hajlamos vagyok legalább esélyt adni a belsőnek, ami fordított esetben még sosem volt igaz. (A harmadik meg egy filmes maszkban van, ha jól veszem ki, szóval még az sem biztos, hogy a jelmez alatt valóban nő van...)

Amúgy remélem én magam is egyszer cáfolat leszek majd arra az elméletre, ami itt le van írva, de addig sajnos egyet kell értenem azzal, hogy a nem előnyös külső szinte ellehetetleníti a pártalálást.

2013. jan. 24. 18:56
 177/205 anonim ***** válasza:
100%

A 3. tényleg nem nő.A gyűrűk ura 1. részében volt az uruk-hai.Lurtz volt a neve,ha jól emlékszem.

De amúgy aki nem olyan ronda,mint egy ork az ne sírjon.A férfiakra amúgy is azt szokták mondani,hogy csak egy fokkal kell szebbnek lenniük az ördögnél.

2013. jan. 25. 03:47
 178/205 anonim ***** válasza:
0%

168:

Teljesen igaz! Ezzel azonban a nagyszájú, minket lehurrógó emberkék nem tudnak mit kezdeni, egyszerűen csak nem veszik tudomásul.

ami pedig a veterán példámat illeti, teljesen helytálló. 100% h ő nem élte át azokat s főleg nem annyiszor mint mi.

2013. jan. 25. 07:39
 179/205 A kérdező kommentje:

,,A férfiakra amúgy is azt szokták mondani,hogy csak egy fokkal kell szebbnek lenniük az ördögnél."

Ez a tézis sajnos az utóbbi években a lányok által porba lett tiporva.

2013. jan. 25. 09:27
 180/205 anonim ***** válasza:
0%
igen, mert a párkapcs alapja a VONZALOM, amit meg ugye a megnyerő külső vált ki. aki (mint mi) nem rendelkezik olyannal, az beharapta...
2013. jan. 25. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!