Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyunak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el anyunak hogy már csókolóztam?

Figyelt kérdés
Felek hogy rá fog jönni, de viszont nem merem elmondani, mert már vagy 6 hónapja volt. Szerintem nem örülne neki, és a kapcsolatunk sem olyan jó, hogy elmondtam volna neki, de viszont most meg rosszul érezem magam, főleg ha mástól tudná meg. Mit tegyek? És ha leszidna, vagy rosszul esne neki hogy nem mondtam el? Mert ő úgy gondolja hogy a lehető legjobb a kapcsolatunk. pedig nem. 13/L

2013. jan. 20. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"BAárntömet 12 éves korába meghuztam"

ehhez gratulálok...és a helyesíráshoz is...

2013. jan. 20. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod elmondani? Én ilyet sosem kérdeztem a lányomtól. Sok mindent megbeszélünk, de ez az ő magánügye és megbízom benne.
2013. jan. 20. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is annyira jó a kapcsolatotok, és csak vita lenne belőle, akkor szerintem inkább ne mond el. Ne érezd magad emiatt rosszul. Majd ha eljön az ideje, elmondod ha kell.

Igazából én soha nem mondtam el ilyen dolgokat anyának, én is eleinte nem éreztem magam jól emiatt, de aztán rájöttem,hogy nem mindent kell tudnia. Persze a fontosabb,nagyobb dolgokat közlöm vele.

2013. jan. 20. 14:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Fiygelj ide, attól nem vagyok r*banc mert csókolóztam. Nem feküdtem le senkivel.. Csók nem több.

Szerintem akkor megtartom magamnak, és majd ha úgy van akkor elmondom:) Csak úgy gondolom, hogy anyukámat érdekelné azért hogy mi is van velem. Mármint kapcsolatunkat illetve nem olyan rossz, csak ilyeneket nem mondok el neki. Tehát hogy kivel voltam, hol és mit csináltam. Meg hogy kik a barátaiim meg hogy mi van velem ilyeneket elmondok persze, csak ez olyan más dolog.. Köszi mégegyszer:)

2013. jan. 20. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!