Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki?
elôzmény: szóval van egy lány aki tetszik nekem elméletileg én is neki és tegnap meg kérdezte, hogy mi is van velünk én meg amilyen hülye vagyok azt mondtam rá, hogy nem tudom.
kérdés: a kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan mondjam meg neki, hogy szeretném ha nem csak barátok lennénk. Gondoltam olyanra, hogy "ugye mondtad, hogy mi van velünk és hát gondolkodtam rajta és nekem nagyon tetszel és" eddig jutottam. Segítenétek létszives befejezni. Gondoltam olyanra is folytatásnak, hogy szeretném ha lenne köztünk több is vagy öszze jönnénk, de ez valahogy szerintem nem az igazi.
khhhm... na szóval... :DDD "Tudod, hogy beszéltünk arról, hogy most mi van velünk. Gondolkodtam és én szeretném, ha több lenne köztünk, nem tudom te, hogyan állsz a dologhoz, te mit szeretnél, de én ezt. Te hogyan döntesz?"
Szerintem ennyi elég, utána mondja úgyis, hogy ő mit szeretne, bár az már elég biztatónak tűnik, hogy úgy kérdezte, hogy mi van veletek.. Sok sikert! Szerintem minden rendben lesz :)
odamész legyen nálad valami, táska, vagy telefon, vagy balaton, sapka, azt eldobod és lesmárolod :D
hagyni fogja tutira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!