Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Melyik a fontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik a fontosabb egy pasiban, hogy ki van gyúrva vagy, hogy pénze van?

Figyelt kérdés

Mivel mindkettő alap elvárás, de sajnos ezt lehetetlen teljesíteni, így választani kell.

Írjátok oda a korotokat is, és indokoljátok meg a választást is!!!

2013. jan. 20. 13:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

én viszonylag "ki vagyok gyúrva", mivel több mint 3 éve testépítéssel foglalkozom, ezenkívül gazdag is vagyok, máskülönben meg se tudnám engedni magamnak a testépítést, mert egy kisebb vagyont felemészt.

ezenkívül hűséges vagyok, és mindent megtennék a lányért akit szeretek.

VISZONT... nem szoktam csücsőrítve fotózgatni magam a tükörbe, nem játszom az agyam, nem feszengek márkás, köldökig kivágott rózsaszín pólóba... és kezdeményezni se szoktam, mert sajna félek az elutasítástól, nem tenne jót az egómnak be kell látnom.

2éve nincs is komolyabb kapcsolatom, 1-1alkalmas néha, aki buliba rám mászik.

2013. jan. 20. 14:59
 22/25 A kérdező kommentje:

Na,de neked volt kapcsolatod, és rád másznak a csajok!

Én meg 25 éve láthatatlan vagyok.

Tényleg vagyonokba kerül a testépítés?

2013. jan. 20. 15:34
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha tud mákos bejglit sütni! Mert az finom!
2013. jan. 20. 16:49
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem szeretem a kigyúrt pasikat, és tudom, hogy sok nő így van ezzel. A pénz sem meghatározó. Nem baj, ha alacsony a fizetése, de azt elvárom, hogy ne velem tartassa le magát. És most nyilván nem egy hosszan tartó lebetegedésre gondolok.

Viszont feltételem, hogy ne legyen agresszív. Fontos, hogy értelmes és hűséges legyen. És a legfontosabb: megadja nekem azt a tiszteletet, amit megkap tőlem is.

Ezek nem teljesíthetetlen kérések szerintem, a férjem legalábbis hiba nélkül hozza.

35 vagyok.

2013. jan. 31. 22:51
 25/25 anonim ***** válasza:

Mikor fogjátok fel, hogy nem a testépítéstől lesz barátnőtök? :D

Egyébként szerintem kifejezetten undorító egy kigyúrt férfi, de ez csak az én ízlésem. 21L

2013. jan. 31. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!