Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik a fontosabb egy pasiban, hogy ki van gyúrva vagy, hogy pénze van?
Mivel mindkettő alap elvárás, de sajnos ezt lehetetlen teljesíteni, így választani kell.
Írjátok oda a korotokat is, és indokoljátok meg a választást is!!!
hát igazad van :D
vagy a nyelvtan vagy a fizika 1-es. De legyen mindkettő mert egyik sem ment soha.
23/L
Ti,"Férfiak" miért hiszitek azt ha egy csajnak nem kelletek az a pénz hiánya miatt van?Te azt hiszed,hogy ha nem vagy pénzes meg izmos,akkor nem is kellesz senkinek.Tudod,mi csajok mit nézünk?Az arcot.Ha már az nem bejövős,akkor lehetsz kigyúrva is meg gazdag is,akkor is vissza leszel utasítva.Az az alap elvárás hogy szimpatikus legyél,jól érezzem magam,és bejöjj arcra.Szerintem mindenki így gondolkodik,aki nem egy haszonleső kiégett kva.
Az fontos,hogy az összkép rendben legyen,a sok izom természetellenes,főleg a felpumpált,fontos hogy ne nézz ki bénán a ruháidban,legyen egyéniséged.De senkit nem érdekel,hogy hol vetted a nadrágodat,meg mennyi volt,illetve legyen annyi pénzed,hogy ha meghívod a csajt egy fagyit ne szerencsétlenkedve,5forintosokkal fizess ki.Egyébként nem kell semmit fizetni,max ha te akarsz neki venni vmit,ez nem elvárás.Nem vagy te az apja.
Utolsó voltam
Nem,mindenki bejön valakinek,egy kis humorral rá tudsz segíteni a jobb külsőre.A plasztikát hagyd meg a csajoknak,hacsak nem estétikaira lenne szükséged.
Ez hülyeség. Nem feltétlenül ezek az elvárások, bár sok nőnél tényleg csak ez számít. De azért vannak normális lányok is. :) Nekem nem az számít, hogy mennyire van kigyúrva vagy mennyi pénze van, hanem, hogy hogy viselkedik. Legyen értelmes, normális, őszinte és hasonlók... Persze, mindenkinek számít a külső is, nincs olyan ember, akinek nem, de nem feltétlenül az a legfontosabb.
De a kérdésedre válaszolva: Ha már választanom kell, akkor inkább legyen kigyúrva. :)
18/l
"sok nőnél tényleg csak ez számít"
Ők alkotják a többségét a nő társadalomnak. Nem, de?
Az én pasim se nem kigyúrt se nem gazdag (arcra átlagos) akkor szerinted mégis mért vagyok vele ha alapelvárás mind a 2? Nálad inkább fejben van a hiba...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!