Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik a fontosabb egy pasiban, hogy ki van gyúrva vagy, hogy pénze van?
Mivel mindkettő alap elvárás, de sajnos ezt lehetetlen teljesíteni, így választani kell.
Írjátok oda a korotokat is, és indokoljátok meg a választást is!!!
A pénzhez a gyökerektöl kiindulva agy kell. Ha ez van és jol cisnálod, van pénz. Fizikailag meglehet oldani, hogy 9 honap alatt pocakosbol olyan izmaid legyen mint a fene.
Ergo a kérdésed rossz. Nem kell választani, az egyiket 1 év alatt simán megcsinálod, amásik vagy van vagy nincs rajtad mulik.
Egyik sem, de ha mindenképp választani kéne, akkor a pénz.
Legalább nem nekem kell őt eltartani. (Nem mintha egyébként erre bárki esetében hajlandó lennék)
23/L
hát lehet én vagyok rosszul összerakva de nálam 3 szempont volt mindig is az irányadó:
1. becsületes legyen
2. jószívű legyen
3. tudjon egy villanyt becsavarni
22 férfiból 1 felet meg az elvárásaimnak és szerintem ez siralmas statisztika. :(
23/L
#4: Én mind a háromnak megfelelek, még sem volt soha senkim.
Bár nyilván valami baj van velem, de hogy a nők többségének ez a három távolról sem elég, abban egészen biztos vagyok.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!