Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szerettek egy pasiban? Ha könnyen megszerezhető vagy küzdeni kell érte?
ha egy hullámhosszon vagyunk, akkor van értelme kapcsolatot kezdeni. Persze nem kell mindenben egyet érteni, és igen, vállalja fel a véleményét, ne legyen tutyimutyi.
És nem akarok küzdeni, sem könnyen megszerezni, egyrészt az az ő dolga másrészt meg utálom a játszmázást. Ne adja az elérhetetlent, ha kellek neki, mert akkor összezavar, hogy most mit akar?
Semmi köze a könnyen vagy nehezen megszerezhetőséghez az egy hullámhosszra kerülésnek és a véleményvállalásnak.
Nem akartam soha senki megszerezni, se könnyen, se nehezen. Megismerni a másikat, azt igen.
És bizony szimpatikus lesz az illető, ha egy hullámhosszon vagyunk, de őszintén, és nem azért ért velem egyet, hogy megszerezzen, hanem mert a valódi véleménye és az én valódi véleményem közel azonos. Ha pedig nem értünk egyet, azt is vállalja fel nyugodtan.
1. ne a csaj fusson a pasi után, viszont fogalmi zavarban is vagy, azzal hogy nem ért egyet még nem azt jelenti hogy kűzdeni kell érte, az a minimum hogy van saját véleménye, ha azt akrom hogy valaki mindíg egyet értsen velem veszek egy bológatós kutyát.
2. Attól hogy valakivel egyhullámhosszon vagyok még nem tűnik vonzóbbnak a szememben mint az akivel nem, egyénfüggű ki és miért vonzó egyes embereknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!