Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A könnyen, vagy a nehezen megszerezhető?
Nagyon jó kérdés! Nem mindegy hogy milyen csaj kéreti magát, és mennyire, illetve mire föl.
Én biztos, hogy évekig hajtanám a szelet egy olyan nőnek akinek a személyisége érdekfeszítő, a kinézete vonzó.
nálam eddig a "könnyen jött, könnyen ment" közmondás volt igaz...a mostani barátnőmre 2 2és fél hónapot vártam/küzdöttem (semmi zaklatás vagy ilyesmi) és már msot úgy gondolom, hogy megérte...szóval ha csak egy-két éjszakás kaland kéne, akkor könnyen kapható legyen, de ha a lányba látom a jövőmet akkor inkább várok :)
tehát a kérdésre a válasz, a nehezebben megszerezhetőbe több a bizalmam
Az nem baj, hogy ha megtudja hogy tetszik neked (Én is tudtam ismerkedésnél, hogy tetszem a lánynak) De nem kell rögtön kb 1 hét ismerkedés után járni az illetővel...plusz ha tudja hogy tetszik neked még nagyobb lesz szerintem a kitartása (gondolom én)
(mostanában úgy átlagba azt veszem észre, hogy msn-en ismerkedtek, majd másnap már jártak de 2 hét múlva szakítottak...igaz tapasztalatszerzésnek lehet jó volt, de én ennek nem vagyok híve, de persze ez csak az én véleményem)
majd célozgatok neki :)
és igen-igen én is azt veszem észre, egyből járás majd szakítás :/ sajna ilyenben nekem is volt részem... és mit ne mondjak soha többet...
Persze egyik ismerősöm mondta, h elvileg olyan hamar járni fogok a sráccal, h észre sem veszem és itt konkrétan arra utalt, h másnap majd beszélünk msn-en és rá is kérdez stb. De még nem kérdezte meg, jóh mondjuk pár napja ismerkedünk csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!