Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves és egy 17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rattusz kérdése:

Egy 14 éves és egy 17 éves szexuális kapcsolatot létesít egymással, mind a ketten ittasak de a 14 éves nem akarja a közösülést. Ilyenkor mi van? Ez bűncselekménynek minősül vagy nem? Ha nem legális ez esetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 20. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 walk w1th mee ***** válasza:

Nos...én hallottam oylat ismerőstől,hogy a barátnője 14éves volt,a barátjával egy házibuliban összefeküdtek,és a végén a barátja megmondta hogy csak megakarta dugni őt,ennyire kellett...pedig jártak,"szerették" egymást..

A csaj rikolytozni kezdett,karmolta,ütötte magát,a haját tépkedte,a ruhát letépte magáról,és kihivatta a rendőrséget,és beadta megerőszakolásnak a dolgot...a csávót elitélték,bezárták,17évesen...

nem kamu story:D

2013. jan. 20. 13:40
 52/63 A kérdező kommentje:
az durva..én nem csináltam hasonlót velem télleg ezt történ
2013. jan. 20. 14:15
 53/63 anonim ***** válasza:
Akkor jövőhéten ugyanott, ugyanakkor?:)
2013. jan. 20. 14:45
 54/63 anonim ***** válasza:
Igen, bűncselekmény.
2013. jan. 20. 15:09
 55/63 Válaszoló25 ***** válasza:

Kedves 51-es. Nem úgy működik hogy megkarmolom magam, hajam húzom és szét tépem a ruhám és valakit elítélnek. Több külsérelmi nyom van (kar, csukló ahol leszorítják) hüvely bemenet - minél jobban ellen áll és összeszorítja annál nehezebben teszi be és a hüvelyfal sérül ezt nőgyógyász megtudja állapítani. A hatóság többször tanúként kihallgatja hogy történt az erőszak, s pszichológus és törvényszéki igazságügyi szakértő bevonásával kivizsgálják történt e erőszak.

Ha ennyire elítéltek valakit, akkor a "sértett" lány szülei lefizették a bírót. Továbbá tanúként hallgatják ki a buliban résztvevő összes személyt hogy smint történt az erőszak. (ki mit hallott szószerint a segélykiáltásból, s kérdőre vonják miért nem segítettek.)

Légyszives ne találj ki sületlenségeket.

2013. jan. 20. 17:02
 56/63 walk w1th mee ***** válasza:
Nem kitaláltam ..na de m1,itt nálunk fele amennyire okos a rendőrség,ezeket figyelembe se vették amiket leirtál..
2013. jan. 20. 18:52
 57/63 Válaszoló25 ***** válasza:
pedig csak egy hülye pék vagyok. valaki "csókos" lehet a hatóságnál mert ez a személyi jog alkotmányos meggyalázása.
2013. jan. 20. 19:43
 58/63 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdés meg lett válaszolva (mondd el a szüleidnek!), én csak egy apró megjegyzést tennék:

Óóóó, ti szent 13 éves hölgyek, ha már csak beszólogattok a kérdezőnek, legalább értelmesen írjátok le. Jó dolog, hogy ti képesek vagytok uralkodni magatokon, de akkor sincs jogotok beszólogatni valakinek, akiről abszolút semmit nem tudtok. Javasolnám, hogy mindig próbáljátok magatokat mások helyzetébe képzelni, mielött elkezditek bántani.

Na visszatérve... Kérdező, beszélj a sráccal is (persze józanul, és olyan helyen, ahol meghallják a kiáltást)... Mivel részeg voltál, lehet, hogy mégsem tudsz mindent pontosan... Bár lehet, hogy tényleg az lenne a legeslegjobb, ha elmondanád a szüleidnek.

(Ha a történetet csak kitaláltad, inkább rajzolgass :3 )

üdv: Egy giliszta női testben

2013. jan. 22. 19:32
 59/63 anonim ***** válasza:
Az megrontás büntetendő akkor is ha akarta es téged büntetnek !Ha erőszak vagy ő nem akarta még sujosabb
2013. máj. 14. 04:50
 60/63 anonim ***** válasza:
Te melyik vagy a csaj vagy a srác?Dupla büncselekmény gondolom ami szinte biztos hogy gumit sem használtal a lány egész életét tökre basztad !Ha nem is ribanc mindenki annak fogja nézni!Szexuális életét is tökre basztad srácokhoz is máshogy fog visszonyulni !Ez Dupla büncselekmény 8évet is kaphatsz !Ha te vagy a srác bujj el retek ember vagy !Ha te vagy a lány mond el a szüleidnek és go rendörség ha kell a jogszabályt ami szerint ez büncselekmény elküldöm amég a lány nincs 14 adig nem élhet szexuális életet nem érte el a beleegyezési korhatárt !Még ha akarta volna akkor is lecsuknak !
2013. máj. 15. 10:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!