Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves és egy 17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rattusz kérdése:

Egy 14 éves és egy 17 éves szexuális kapcsolatot létesít egymással, mind a ketten ittasak de a 14 éves nem akarja a közösülést. Ilyenkor mi van? Ez bűncselekménynek minősül vagy nem? Ha nem legális ez esetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 20. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
Te bajod. ha 4-en voltatok miért nem sikítottál? meg én 21 éves létemre még soha az életben nem voltam részeg.. minden házban van csapvíz is -.- szóval sztem megérdemelted, nem kell mindenféle ismeretlennel buliba menni és leinni magad 13 évesen (13 évesen inni?????????????) ráadásul ki vigyázott rád? gondolom senki mert ha vki vigyázott volna akkor még szűz lennél.
2013. jan. 20. 12:31
 32/63 anonim ***** válasza:

Össze voltak keverve alkohollal az üdítők?

Istenem :S

Ekkora szemétséget, nálunk ilyet sosem csinált soha senki.

Az tényleg fontos lehet, hogy hogyan jelezted, hogy nem akarod?

2013. jan. 20. 12:32
 33/63 anonim ***** válasza:
Már bocsi 13 vagyon nem öltözködök kihivoan és még csak fiúm sem volt még soha
2013. jan. 20. 12:33
 34/63 A kérdező kommentje:
összegyűltünk páran (6-an) iszogattunk én egy kupica vodkát ittam köccintósnak aztán főként üdítőt,de azt valaki teleöntötte vodkával én ezt nem tudtam így kicsit fejbe vágott így ledőltem az ágyra teljesen ki voltam dőlve aztán megtörtént a baj...előre leszögeztem h velem nincs szex...tettekkel nem tudtam jelezni mert kidőltem...
2013. jan. 20. 12:33
 35/63 anonim ***** válasza:

Azért nem kell bántani a kérdezőt! Hibázott, de ki nem?!

Merlegeld az ejszaka történteket, es vedd figyelembe, hogy te mit tettel, ugyanis ez akar komoly, sulyos buncselekmenykent is kezelheto!!!

2013. jan. 20. 12:34
 36/63 anonim ***** válasza:

Pontosan. Attól, hogy ő ivott még senkinek sincs joga őt szexuálisan kihasználni.

Egy gyerek könyörgöm.

2013. jan. 20. 12:38
 37/63 anonim ***** válasza:
már bocsi de azért kérdező ez a te hibád is 13 évesen iszol 13 vagyok és eszembe nem jutna inni ugy hogy megszivtad
2013. jan. 20. 12:38
 38/63 A kérdező kommentje:
Vodkás volt a kóla miről én nem tudtam azt ittam...
2013. jan. 20. 12:40
 39/63 anonim ***** válasza:

Mar nem 4-en, hanem 6-an?

Es hogy nem vetted eszre, hogy pl. A fantanak vodkasfanta ize van?

Neked kell tudnod, hogyan dontesz, vagy beszélj a szuleiddel!

Ha egy fiú kihasznalja egy ko-s no testet, az nalam kimeriti az eroszak tenyet. De akkor honnan tudod, hogy megtörtént, es melyik fiuval?

2013. jan. 20. 12:40
 40/63 anonim ***** válasza:
61%
És nem érezted hogy a kólának whisky ize van????
2013. jan. 20. 12:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!