Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves és egy 17 éves szexuális kapcsolatot létesít egymással, mind a ketten ittasak de a 14 éves nem akarja a közösülést. Ilyenkor mi van? Ez bűncselekménynek minősül vagy nem? Ha nem legális ez esetben mit lehet tenni?
1: 14 év alattival, akár akarja, akár nem, nem lehet szexelni, mert bűncselekmény.
2: Bármilyen idős személlyel akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesíteni szintén bűn.
A helyedben örülnék addig, amíg a lánynak nem jut eszébe feljelenteni...
22/L
14 éves kor alatt kiskorú az illető, így nem létesíthető vele szexuális kapcsolat, AKKOR SEM, ha a kiskorú belemegy!
Szóval mindenképp megütheti a bokáját.
Bár szerintem ha randiztál vele vagy ilyesmi, akkor te adtad alá a lovet, egyértelmű. Lehet az öltözködésed sem egy 14 éveshez méltó volt, hanem olyan mint ahogy a legtöbb 14 éves öltözik - mintha felnőttek lennének (sőt még azon túl is kihívóan).
Mindenesetre a szexuális viszony lefolytatása megállapítható orvosilag (főleg ha egyből jelezted ezt a szüleidnek és a rendőrségen).
És nem sima orvoshoz kell menni, hanem ahová a rendőrség irányít!
Amúgy ezért mondom - és most bocsi az összestől akinek írom -, de nem normálisak azok akik 14 éves kor alatt belemennek ilyen kapcsolatba. Azt sem értem, hogy egyáltalán miért pasiznak már ilyen korban. Kihivó öltözet és minden. TISZTELET A KIVÉTELNEK! Ha van lelkiismerete a kiscsajnak nem jelenti fel a srácot, mivel hát együtt ittak, szerintem tutira tette alá a lovat. Nem kell inni se egy 18 év alattinak!
Gondolkodni kéne!
Ebből tanulhat minden kiskorú, hogy gyermek még! Ne pasizzon, ne csajozzon! Ráér 18 után is.
Soha többé ne akarj nagylány lenni, míg gyermek vagy!
Ne haragudj, nem sértésnek szánom!
Ha megeroszakoltak, akkor jelentsd fel mindenkeppen!!! Nem tudom, hogy mit jelent az, hogy nem akartad, ezt csak szoban, vagy tettekkel is jelezted?
A lenyeg, ha feljelented, hivatalbol őrizetbe veszik, megindul az eljaras, a targyalasig talan kiengedik.
Neked rengeteg vizsgalaton kell reszt venned, lelkileg megterhelő lesz ez is.
Le tudnad irni pontosan, hogy mi történt?
A jog szerint pedig 14 eves kor alatt akár akartad akar nem, nemi eroszaknak minősül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!