Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves és egy 17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rattusz kérdése:

Egy 14 éves és egy 17 éves szexuális kapcsolatot létesít egymással, mind a ketten ittasak de a 14 éves nem akarja a közösülést. Ilyenkor mi van? Ez bűncselekménynek minősül vagy nem? Ha nem legális ez esetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 20. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
valamennyire magamnál voltam...de annyi erőm nem volt h sikítsak vagy valahogy ellenkezzek...
2013. jan. 20. 12:42
 42/63 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem volt előtte nagy piás, ezért nem vette észre.

Ha végül úgy döntenek nem jelentik fel, bár rohadtul megérdemelné ez a barom tróger, akkor is remélem hogy az apja felhívja a srác szüleit.

2013. jan. 20. 12:42
 43/63 anonim ***** válasza:

Beszélj a szüleiddel azonnal!

Remélem a helyén tudják kezelni a dolgokat.

Kérdező, mit tervezel tenni?

2013. jan. 20. 12:44
 44/63 anonim ***** válasza:
Feltehetőleg ennyi ésszel várja acsodát
2013. jan. 20. 12:52
 45/63 anonim ***** válasza:
7%
Csak simán megdugatta magát aztán hepsziáskodik, no problem.
2013. jan. 20. 12:57
 46/63 anonim ***** válasza:

Megdugatta magát???

13 éves... Senkinek sincs joga vele szexuális kapcsolatot létesíteni, még ha ő maga könyörög érte, akkor sem.

2013. jan. 20. 12:57
 47/63 Laylah ***** válasza:
Kérdező, ez nem tréfadolog! AZONNAL szólj a szüleidnek!
2013. jan. 20. 13:08
 48/63 Válaszoló25 ***** válasza:

ha nincs 14 az bűncselekmény, ha nem akarta és ez bizonyítható nőgyógyász áltál, akkor az:

kiskorú személye ellen elkövetett erőszakos közösülés, és kiskorú megrontása.

ha a gyerek szerencsés 15 évvel megúszhatja.

2013. jan. 20. 13:11
 49/63 Válaszoló25 ***** válasza:

én nem szoktam inni, de ha vodka van a colaban az érezhető, ha csak 2cl az is, de az nem vág fejbe.

a szüleid tudják hová mentél? mert ha én lennék a bíró bevonnám a gyámügyet, a gyereknevelés gyakorlását felfüggeszteném és a szülő ellen kiskorú veszélyeztetése ellen vádat emelnék.

2013. jan. 20. 13:19
 50/63 anonim ***** válasza:
65%
Már bocsi de kedves kérdező olyan sötét vagy. Tudod én is 13 vagyok de 1 nem dugatom meg magam 2 ha már megdugatom magam akkor elmondom a szüleimnek és nem felrakom a gyakorira 3 ha mégis volnék ilyen hülye akkor legalább hallgatok azokra az emberekre akik segiteni akarnak és nem hisztizek hogy jaj én szegény megdugtak. Egyébként a te hibád is.
2013. jan. 20. 13:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!