Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves és egy 17 éves szexuális kapcsolatot létesít egymással, mind a ketten ittasak de a 14 éves nem akarja a közösülést. Ilyenkor mi van? Ez bűncselekménynek minősül vagy nem? Ha nem legális ez esetben mit lehet tenni?
Gondolom nem volt előtte nagy piás, ezért nem vette észre.
Ha végül úgy döntenek nem jelentik fel, bár rohadtul megérdemelné ez a barom tróger, akkor is remélem hogy az apja felhívja a srác szüleit.
Beszélj a szüleiddel azonnal!
Remélem a helyén tudják kezelni a dolgokat.
Kérdező, mit tervezel tenni?
Megdugatta magát???
13 éves... Senkinek sincs joga vele szexuális kapcsolatot létesíteni, még ha ő maga könyörög érte, akkor sem.
ha nincs 14 az bűncselekmény, ha nem akarta és ez bizonyítható nőgyógyász áltál, akkor az:
kiskorú személye ellen elkövetett erőszakos közösülés, és kiskorú megrontása.
ha a gyerek szerencsés 15 évvel megúszhatja.
én nem szoktam inni, de ha vodka van a colaban az érezhető, ha csak 2cl az is, de az nem vág fejbe.
a szüleid tudják hová mentél? mert ha én lennék a bíró bevonnám a gyámügyet, a gyereknevelés gyakorlását felfüggeszteném és a szülő ellen kiskorú veszélyeztetése ellen vádat emelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!