Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy lánynak sem, mit tegyek, hogy ez megváltozzon?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
21 éves vagyok, szűz.Eddig egy komolynak mondható kapcsolatom volt,az is nem tudom h milyen isteni csoda árán jött össze!
Az lenne a problémám h nem kellek egy lánynak sem,egyiket sem érdeklem!Egyszerűen nem tudok csajozni,fogalmam sincs mit kell a lányoknak mondani h érdekeljem őket!Magammal meg vagyok elégedve,nem tartom magam csúnyának,se kövernek stb.
Van szép autóm,jó munkám,biztos hátterem!Szórakozni max havi 1-2 alkalom,akk is csak egy kis gőz kieresztése céljából! :)
Szerintem unalmas alak vagyok,vagy nem tudom!
Habár szinte akárkivel el tudok beszélgetni,de csak általános dolgokról.
Mit tegyek h kelljek vkinek?Min változtassak?
Előre is köszi a válaszokat! :)
2013. jan. 19. 00:40
11/13 anonim válasza:
,,21 éves vagyok, szűz.Eddig egy komolynak mondható kapcsolatom volt"... akkor most ezt most csak én nem értem?:D Komoly volt, de még szűz vagy? Vagy most hogy van ez?
12/13 anonim válasza:
Nem tudjuk, mert nem ismerünk, fogalmam sincs mit csinálsz rosszul, miért nem a barátaid kérdezed erről?
13/13 anonim válasza:
így pár év elteltével... változott a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!