Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lánynak fontosabbak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak fontosabbak a barátnői. Mit tegyek, hogy megváltozzon?

Figyelt kérdés
másfél hét alatt 2 tali.Számomra semmi.:/ Hogyan kerülhetnék előtérbe? úgy érzem le sem xar mostanában..:S
2009. júl. 11. 22:05
 1/9 A kérdező kommentje:
Az eddigi tapasztalataim miatt félek..:O
2009. júl. 11. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Emtíví juróp
2009. júl. 11. 22:45
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Nekünk emiatt lett vége a barátommal, mindig rám fogta, hogy a családom meg a barátaim fontosabbak nekem, pedig egyszerűen más emberek társaságára is vágytam, nem csak az övére. Másfél hét alatt 2 randi tök normális. Nem várhatod el tőle, hogy folyton veled találkozgasson, meg nem is tesz jót egy kapcsolatnak, ha már az elején túl sokat vagytok együtt. Élvezd ki azokat az alkalmakat, amikor együtt vagytok, és ne azon nyavalyogj, hogy a barátaival is foglalkozik!
2009. júl. 11. 23:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ..:) Végre valaki..^^
2009. júl. 11. 23:17
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

nekem is emiatt lett vége az egyetlen kapcsolatomnak... :/ a barátom ki akart sajátitani, nem engedett vasárnaponta apukámmal találkozni sem (elváltak a szüleim...). mert, hogy ő velem akar lenni... nem adott nekem teret, pedig szerintem erre mindenkinek szüksége van, akármennyire is nagy a szerelem. hétvégente találkoztunk (messze laktunk 1mástol, meg 7köznap suli, edzés..), ésha ép éppen nem értem rá családi vagy egyéb program miatt, már öngyilkossággal fenyegetözött.. :/ nem bírtam a feszültséget és otthagytam. :/

16L.

2009. júl. 12. 13:19
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi neked is..:)

Akkor visszafogom magam, s megpróbálok nem aggódni miatta.:)

2009. júl. 12. 13:29
 7/9 A kérdező kommentje:
azt hiszem vége...:/
2009. júl. 13. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
sajnálom
2009. júl. 13. 19:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Meg vagyok döbbenve...

Ennyire rinya nőies p.icsák a mai srácok?

Zéró önbizalom, zéró hit abban, hogy ha nem lógok örökké azon a szerencsétlen lányon, attól még ragaszkodni fog hozzám?

Idevezet, hogy 0 éves koruktól tizennyolcig egy kezükön meg tudják számolni, hány férfi nevelőjük, tanáruk volt, apu örökké fáradt volt és nem ért rá ill. rosszabb esetben még a szülők is elváltak és anyuka dédelgetett kis kedvencei lettek, férfi és férfias viselkedési minták nélkül, akik öngyivel fenyegetőznek, mint valami elkényeztetett hisztériás tyúk, ha nem kapnak meg valamit/mindent.

35/F

2009. júl. 13. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!