Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak fontosabbak a barátnői. Mit tegyek, hogy megváltozzon?
nekem is emiatt lett vége az egyetlen kapcsolatomnak... :/ a barátom ki akart sajátitani, nem engedett vasárnaponta apukámmal találkozni sem (elváltak a szüleim...). mert, hogy ő velem akar lenni... nem adott nekem teret, pedig szerintem erre mindenkinek szüksége van, akármennyire is nagy a szerelem. hétvégente találkoztunk (messze laktunk 1mástol, meg 7köznap suli, edzés..), ésha ép éppen nem értem rá családi vagy egyéb program miatt, már öngyilkossággal fenyegetözött.. :/ nem bírtam a feszültséget és otthagytam. :/
16L.
Köszi neked is..:)
Akkor visszafogom magam, s megpróbálok nem aggódni miatta.:)
Meg vagyok döbbenve...
Ennyire rinya nőies p.icsák a mai srácok?
Zéró önbizalom, zéró hit abban, hogy ha nem lógok örökké azon a szerencsétlen lányon, attól még ragaszkodni fog hozzám?
Idevezet, hogy 0 éves koruktól tizennyolcig egy kezükön meg tudják számolni, hány férfi nevelőjük, tanáruk volt, apu örökké fáradt volt és nem ért rá ill. rosszabb esetben még a szülők is elváltak és anyuka dédelgetett kis kedvencei lettek, férfi és férfias viselkedési minták nélkül, akik öngyivel fenyegetőznek, mint valami elkényeztetett hisztériás tyúk, ha nem kapnak meg valamit/mindent.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!