Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mar nem elöszor jutott eszembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar nem elöszor jutott eszembe az öngyilkossäg gondolata. Naprol napra ertelmet veszti eletem. Tudnätok segiteni?

Figyelt kérdés

3 honapot voltam együtt kedvesemmel,ma dobott,mert azt mondta,hogy nem tetszik neki az arcom.Megviselt,es az orrom sem szep...Amugy sem volt tul nagy önbizalmam,az elet minden területen kudarcot vallottam eddig. Munkämat nem szeretem,szerintem holnap ki fognak rugni ma olyat tettem, szüleim tävol elnek,es egyedül edesanyäm eredeklödik utänam neha,barätaim nem igazak,hisz akkor ezt a levelet nem ide irnäm...

Valaki segitsen meghalni!Igazsägtalan az elet...aki boldog csalädban el,vagy egyältalän boldog ember,halälos betegseget kap meg,en meg nem tudok ilyen szerencses lenni.....

Segitsen valaki!

2013. jan. 18. 02:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Akkor mért dobott?Elmesélte,hogy Az. Elsõ szexuális élménye seggbe Kuki volt kb 10 évesen,utána pedig 21 évesen veszítette el a szüzességét,majd részt vett egy meleg fotòzàson is.

Lehet meleg?

2013. jan. 18. 17:19
 22/23 anonim ***** válasza:
Kamu. -.-
2013. jan. 18. 17:39
 23/23 A kérdező kommentje:
Mi kamu?Hogy érted?
2013. jan. 18. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!