Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mar nem elöszor jutott eszembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar nem elöszor jutott eszembe az öngyilkossäg gondolata. Naprol napra ertelmet veszti eletem. Tudnätok segiteni?

Figyelt kérdés

3 honapot voltam együtt kedvesemmel,ma dobott,mert azt mondta,hogy nem tetszik neki az arcom.Megviselt,es az orrom sem szep...Amugy sem volt tul nagy önbizalmam,az elet minden területen kudarcot vallottam eddig. Munkämat nem szeretem,szerintem holnap ki fognak rugni ma olyat tettem, szüleim tävol elnek,es egyedül edesanyäm eredeklödik utänam neha,barätaim nem igazak,hisz akkor ezt a levelet nem ide irnäm...

Valaki segitsen meghalni!Igazsägtalan az elet...aki boldog csalädban el,vagy egyältalän boldog ember,halälos betegseget kap meg,en meg nem tudok ilyen szerencses lenni.....

Segitsen valaki!

2013. jan. 18. 02:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Igazából valami kedveset akartam írni, de aztán megláttam ezt a mondatodat. "halälos betegseget kap meg,en meg nem tudok ilyen szerencses lenni"

Most komolyan úgy gondolod, hogy aki halálos beteg az szerencsés? Normális vagy te? Nekem sajnos van halálos beteg ismerősöm (rákos) szóval ezért a mondatárt pofon csapnálak az tuti. Van róla minimális fogalmad milyen egy beteg ember élete, miket kell szenvednie...stb? És még te sajnáltatod magad a szerelmi csalódásért?

Ne viselkedj már úgy mint egy tini kiscsaj! Semmilyen lány nem ér annyit, hogy meghalj miatta, az meg h elszúrtad a melód csak a te hibád. Önsajnáltatás helyett fogd magad és lépj tovább. Keress új embereket új helyeket, és néz szét magad körül.

Csomó embernek ezerszer nagyobb gondjai vannak mint neked (példánál maradva mondjuk halálos beteg) de harcolnak, és foggal körömmel ragaszkodnak az életükhöz és a családjukhoz, te meg feladod egy csaj miatt?

Lehet szemét vagyok de én az ilyet nem tudom sajnálni...

2013. jan. 18. 07:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy, egy 3 hónapos szar kapcsolat miatt nem kell így kiakadni, főleg nem azért, amit a ri*gyó belökött.
2013. jan. 18. 09:15
 13/23 A kérdező kommentje:

En läny vagyok!:)

Az az igazsäg,hogy ez a szakitäs csak egy csepp viz a pohärban. Sorozatos kudarcok ernek az elmult ket evben,miota külföldön dolgozok. Elöször a nyelv miatt ereztem magam egyedül,de a sport segitett nagyon sokat! Rendszeresen sportoltam,a szakmäm...Aztän most elkerültem Isten häta möge,ahol nincs egy konditerem sem sajnos,es pont 3 honapja nem tudok edzeni! 6 evig volt az eletem szerves resze,napi több orät mozogtam,embereket segitettem vele...

Mär 2 eve voltam egyedül,es nagyon is elveztem szingli eletemet, mikro megismertem öt. Olyaan szepen indult minden,mint a meseben...Azt hittem minden oke,erre benyögi,hogy nem tetszik neki az arcom? Meg meg valami,amit nem akar elmondani,mert nem akar megbäntani? Meg hogy azota siros meg nem erzi magät önmagänak miota velem van?

2013. jan. 18. 09:32
 14/23 SevN ***** válasza:
Segítsen valaki? Miben? Meghalni? Oké, meghalsz, fizikai tested elrohad 6 lábbal a föld alatt, megeszik a kukacok. Mivel leszel előrébb? Mert hogy ezzel nem oldod meg lelki bajaid, az tuti. Ezért születtél ide, ebbe a testbe, hogy megold a bajaid, és ha elmész innen, akkor kezdheted előröl.:( Nincs sok értelme öngyinek lenni, sztem naon sokan segítenének Neked, de nem meghalni.
2013. jan. 18. 09:42
 15/23 anonim ***** válasza:
Már neharagudj,de elég hülye vagy ha megakarsz halni.Azért mert kifogtál egy tuskó pasit.?Gratulálok.
2013. jan. 18. 09:51
 16/23 anonim ***** válasza:
Az élet egy büntetés, azért amit tettél mielőtt megszülettél! És az öngyilkosság szökések számít! Azt hiszed hogy most rossz neked de hidd el nem egy jobb helyre mész, hanem sokkal rosszabb lesz. A jó emberek nem hiába kapnak halálos betegséget vagy üti el őket valami váratlanul az úton. Azért van mert lejárt a büntetés. Ja és amire én szoktam gondolni ha ugy érzem hogy már nem akarok élni az az, hogy van aki sokkal rosszabbul él mint én. Akár milyen szegény valaki van nála szegényebb, árvább, betegebb, nyomorultabb. Úgyhogy csak örülj hogy nem te vagy a legrosszabb helyzetben, és várd ki a bűnhődésed végét!
2013. jan. 18. 11:46
 17/23 anonim ***** válasza:

Bocs nem jött le teljesen, hogy lány vagy...ettől függetlenül a véleményem nem változott.

Mindenkinek megvannak a saját nehézségei az életben. És ha az a legnagyobb bajod, hogy egy idegen helyen vagy és nem tudsz sportolni, akkor nagyon szerencsés vagy. Nézz szét magad körül, és nézd azokat akiknek fele annyi sem jutott mint neked, és mégis küzdenek.

Én is éltem már meg szakítást, és nem 2 év hanem 7 után. De egy percig nem akartam öngyilkos lenni. Fájt, de tudtam, hogy napról napra könnyebb lesz, és elég erős vagyok, hogy tovább lépjek. Tanultam belőle most boldog vagyok. Ennyi.

Gödörben érzed magad tele kudarcokkal...oké. De ahelyett, hogy ülsz a gödör alján és siratod magad, megpróbálhatnál kimászni. Mert amíg te nem teszel magadért semmit senki sem fog.

2013. jan. 18. 12:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem érthető, így jár az a nő, aki nem csak a külső alapján választ,hanem egy megalkuvó könyöradomány a semminél jobb viszonyba megy bele egy rondábbnak tartott emberre. Én ezeknek a viszonyoknak nem látom értelmét, mert mind kb. ide köt ki előbb vagy utóbb. Ha nincs meg a nemi vonzalom, akkor baszhatod az egészet. Hamar kiábrándul belőle, jön egy jobb kiallású fickó, és szevasz! Itt is ez történt. ostobaság a párkapcsolat, nem való mindenkinek.
2013. jan. 18. 12:45
 19/23 anonim ***** válasza:

A barátnőd hazudott, valami másért dobott.

A többiben nem tudok és fogok segíteni. A saját hibáiból tanul az ember, tovább kell lépni és pont.

2013. jan. 18. 13:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Ő lány! Hülye nőgyűlölők!!!!
2013. jan. 18. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!