Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányként vonz a haj leborotválás gondolata, hogyan mondjam el ezt páromnak? 20L
A helyzet az, hogy párommal élek 3 éve, minden remek köztünk, a nemi élet is kiváló, ugyanakkor egy érzésemről sosem beszéltem neki... Jelenleg derékig érő, szép hosszú hajam van, de ég bennem a vagy hogy ettől megszabaduljak hajnyíró géppel, méghozzá úgy a párommal közösen lenyírjuk (az igazi mennyország nekem az lenne, ha a szintén derékig érő hajat ö is levágatná velem együtt, de ilyesmit nem várhatok el tőle) Ez az egyik legnagyobb álmom
Hogyan mondjam el ezt neki? Megkérjem, hogy tegye meg nekem?
22:45
És ha szabad érdeklődnöm, a ti tegnapi beszélgetésetekben miben állapodtatok meg? Ellenezte, lesokkolta dolog? Tetszett neki az ötlet?
22:49
A téma terelgetés erre jó ötlet! Mutatni fogok neki olyan képeket ahol kopasz nők vannak, s majd figyelni fogom a reakcióit. Vagy esetleg megnézünk egy olyan filmet amiben kopasz nő szerepel, s közben beszélgetünk erről!
Sziasztok!
Tegnap megtettük a dolgot! :) Egy olyan filmet töltöttem le ahol kopasz nő szerepel, s elkezdtük közösen nézni. Amikor jött a hajnyírás jelenete akkor elkezdtem vele erről beszélgetni, s azt mondtam: "Látod mennyire szép az a lány így, haj nélkül is? Vagy szerinted nem?"
Nos, ö szinte azonnal vette a lapot: "Szeretnéd leborotválni te is a hajadat?", erre válaszom "Nagyon vágyom erre, ég bennem a vagy!" Ö megértő volt és elfogadta a dolgot.
Idővel pedig a beszélgetésünk alatt megkérdezte: "Szeretnéd Drágám, hogy én is megtegyem a dolgot?" Azt feleltem neki hogy igen, nagyon örülnék neki, de nem varok el tőle ilyen nagy dolgot, de ö csak annyit mondott: "Ha ez minden vágyad megteszem érted, a haj pedig úgyis visszanő!"
Úgyhogy tegnap este egy ismerősüntől kölcsönkért hajnyírót vettünk a kezünkbe, s le is nyírtuk egymásnak a derékig érő hajunkat, hatalmas élmény volt és sokat nevettünk is! :) Éjjel pedig egy nagyon jót szerelmeskedtünk, kicsit fura volt így a sötétben haj nélkül a dolog! XD
Köszönöm szépen mindenkinek a bátorítást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!