Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar nem elöszor jutott eszembe az öngyilkossäg gondolata.
Naprol napra ertelmet veszti eletem. Tudnätok segiteni?
Figyelt kérdés
3 honapot voltam együtt kedvesemmel,ma dobott,mert azt mondta,hogy nem tetszik neki az arcom.Megviselt,es az orrom sem szep...Amugy sem volt tul nagy önbizalmam,az elet minden területen kudarcot vallottam eddig. Munkämat nem szeretem,szerintem holnap ki fognak rugni ma olyat tettem, szüleim tävol elnek,es egyedül edesanyäm eredeklödik utänam neha,barätaim nem igazak,hisz akkor ezt a levelet nem ide irnäm...
Valaki segitsen meghalni!Igazsägtalan az elet...aki boldog csalädban el,vagy egyältalän boldog ember,halälos betegseget kap meg,en meg nem tudok ilyen szerencses lenni.....
Figyelj a barátnőd kamuzott,mert ha ez lett volna a baja,akkor össze sem jön veled.
De amúgy is,ha ilyen bunkó ne törődj vele nem ér annyit.
A munka nem a világ,lehet másik,és még ki sem rúgtak,úgyhogy ne temesd előre.
Ne idegeskedj,lesz még rosszabb,de sokkal jobb is.
2013. jan. 18. 02:27
2/23 anonim válasza:
A barátod/barátnőd egy tirpák paraszt, hogy ilyet az arcodba vág, szóval túl sokat nem adj a szavára. Ilyen kamu indokkal szakítani nem csak bunkóság, de átlátszó kifogás is. Ha utáltad a munkádat, akkor ne is bánd, hogy kirúgtak, talán most lehetőséged nyílik valami olyat keresni, amit szeretsz is. Az öngyilkosság a gyáva emberek menedéke, te ne legyél ilyen. Probálj meg új dolgokat kipróbálni, amiben örömödet leled és önbizalmat ad (sport, hangszer, ilyesmi). Sok sikert és ne add fel ilyen könnyen!
2013. jan. 18. 02:38
3/23 anonim válasza:
Fel a fejjel. Egy bunkóért nem érdemes sírni, de főleg nem meghalni. Tanuld meg élvezni az életet, akár egyedül is egyelőre, ülj be egy fasza filmre, kajálj egy jót, vegyél magadnak valamit, ne sajnáld a pénzt most picit ilyesmire, ha megteheted, tanulj meg saját magadért megtenni dolgokat, és amikor szereted magad és két lábon tudsz állni egyedül, bárki más nélkül, akkor van esélyed boldognak lenni valaki mellett, mert már nem függsz tőle és nem kapaszkodsz bele reszketve, hogy nehogy elveszítsd. Figyelj, az élet mocskosul gyönyörű, csak most annyira betemettek a problémáid, hogy nem látod ezt. Húzás kifelé, kezdj magaddal valamit, és ne feszülj rá a dolgokra. Csak élvezd a pillanatokat. Meglátod, egyre többet fogsz élvezni, mégha eleinte keresni is kell azt az egyet vagy kettőt, amit igazán át tudtál élni.
2013. jan. 18. 02:46
4/23 anonim válasza:
Kezdjél el videójátékokkal játszani
2013. jan. 18. 02:49
5/23 anonim válasza:
Ne legyél gyáva! Ne menekülj!
2013. jan. 18. 03:26
6/23 anonim válasza:
Nem hülyeség amit az utolsó írt, ugyanis abban sok a sikerélmény. És ez kell neked most. Egy kis öröm. Az életből meg egy van csomó jó dolgot lehet még csinálni, utazgathatsz, megismerhetsz még egy csomó embert. Gyűjtcs egy kis pénzt, és szakadj ki az itteni sz arbol és utazz el ausztráliába vagy újzélandra és tanulj meg szörfözni. Mit veszíthetsz?
2013. jan. 18. 03:29
7/23 anonim válasza:
Én is így vagyok csak én a nyomor miatt amiben élek. Az egyik legjobb leggyorsabb szerintem a lőfegyver, tehát ha tudsz szerezni akkor azzal érdemes a leggyorsabban csinálni. Én is azt próbálok majd valahogy. Ha viszont nincs más akkor a szén-monoxid a másik legjobb választás szerintem, fájdalom mentes, és gyors és alig lehet visszahozni belőle....
2013. jan. 18. 03:30
8/23 anonim válasza:
Ezzel sokan így vannak. Ha annyira magányos vagy, keress valami csoportot,ahol foglalkoznak veled. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Szerinted összejött volna veled a barátnőd, ha nem tartott volna helyesnek, nem tetszettél volna neki? Ugyan már!! :) :)
2013. jan. 18. 03:59
9/23 anonim válasza:
Engem pont karàcsonykor rakott ki a baràtnöm. Nekem Ő volt a mindenem. Szörnyen érzem magam azóta is és bevallom, nekem is megfordult ez a fejemben, DE , miért is tenném ezt magammal? Őt megbàntanàm ezzel? bosszút àllnék ezzel rajta? Lehet hogy egy ideig bàntanà, nagyon is, de egy idő utàn elhalvànyodna, és élné tovàbb az életét... de velem mi lenne? Semmi, nem léteznék.. nem nevetnék soha többet.... nem ennék egy jó pizzàt.... egy pohàr sört... nem làtnék egy jó filmet... nem néznék meg egy jó nöt az utcàn.... nem lenne többet esélyem se egy új és jó kapcsolatra..... én végig gondoltam, nekem nem éri meg ezeket feladnom csak azért mert valaki màs úgy gondolta hogy én a szàmàra nem vagyok értékes... majd lesz olyan akinek igen is az leszek... és lesz olyan akinek Te leszel értékes.... mind ezt most feladnàd??? Nem éri meg. Gondold ezt végig.
2013. jan. 18. 04:24
10/23 anonim válasza:
figyu, fogd fel az életet ugy mint egy játék! Egy ősi kínai mondás:日馳騁昨木群眾:D Vannak kudarcok de szard le! Ez az élet csak egy átmenet! Sajnos te is félbeszakíthatod, de akkor többször nem élvezheted a p*nci örömeit! EZ HALÁLOSAN KOMOLY!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!