Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy s*ggfej voltam! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy s*ggfej voltam! Nem tudtam, hogy ez történt vele. Mit csináljak, hogy megbocsásson? Nagyon szeretem! (lent)

Figyelt kérdés
Mindig is kihasználtam a lányokat , csak szexre kellettek , megvoltam róla győződve ,hogy minden lány k*rva. Aztán találkoztam egy lánnyal , nagyon jól kijöttünk egymással , vicces , szép okos , és nem hisztis mint sok lány.Összejöttünk, egy hónapig együtt voltunk . A szakítás oka: Egy házibuliban nagyon sokat ittam , őt pedig azt fogadta ,hogy én valami szőke r*banccal smárolok. Aztán nagyon kiakadt , én meg azt mondtam neki ,hogy " te is csak egy k*rva vagy" . Aztán nagyon nagyon megbántam szinte fizikálisan fáj, de ez még nem minden. Mivel egy a baráti körünk , elmeséltem ezt egy haveromnak , aki közölte velem ,hogy annál is nagyon s*ggfej vagyok mint gondolom , mert csoda ,hogy a lány szóba állt velem , hiszen 2 éve megerőszakolták , azóta még azt sem engedi ,hogy hozzáérjenek és ,hogy én milyen szerencsés voltam/lehettem volna. Ez már elviselhetetlenül sz*r érzés volt. Egy undorító ember vagyok. Nagyon megbántam , és nagyon nagyon szeretem , nem tudom miért mondtam azt neki és miért csináltam ezt. Nem tudok meglenni nélküle. Gyakran találkozunk , de hozzám sem szól , és köszönni se köszön (mondjuk megértem). Ez kb 1 hónapja történt , azóta elég önpusztító életet élek , mert csak így bírom elviselni .Hogy hibázhattam ekkorát? Van még esély ,hogy megbocsásson? Lesz még olyan mint régen??? 22/F ő pedig 20/L
2013. jan. 17. 11:01
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem tudtam ,hogy ez történt vele. Nem mentegetőzöm , mert tudom ,hogy nem kellett volna innom. Szerintem egyértelmű ,hogy mennyire szar lehet neki és ,hogy ezek után még nagyobbat csalódott a pasikban . De úgy őszintén!Te még sosem hibáztál??Na mindegy , ez van ...
2013. jan. 17. 11:30
 22/29 anonim ***** válasza:

Hát baszodmeg, ez elég szégyen. Én se vagyok egy erkölcsi csúcs, jóformán a patkány kategoria, de ezt még én sem engedném meg magamnak. Szegény lány, mit érezhetett az ártatlan! Szerintem egy életre elkapáltad magad nála. Ezt nehéz lesz visszapuncsolni magad a pixisbe.

Én annyit tennék, hogy nagy "kenetteljes" bűnbánó pofával előállítanék, és bocsánatot kérnék tőle. A lényeg, érezze a lány azt,hogy neked már mindegy hogy milesz, ne érezze,hogy nagyon akarod, mert akkor még húzni fogja az agyadat. Ha egyébként bír, és tisztességesen bocsánatot kérsz, de kifejezetten elfogadod,hogy többé látni sem akar, de akkor is jóvá tennéd, azt biztos tolerálni fogja egy kicsit. Valami ilyesmit kell beadni neki: Tudom, nincs bocsánat, nem is várom el, hogy szeress, de tudd, nagyon sajnálom hogy megbántottalak.

2013. jan. 17. 11:31
 23/29 anonim ***** válasza:

De, hibáztam. (Bár meg soha nem csaltam a barátnőmet, de gondolom ezt jobban tudod nálam.)

Viszont egyrészt a kérdés szerintem nem rólam szól, másrészt igen, mint mindenki, én is hibáztam, csak tudod, ha hibáztam is, az alapvető tisztelet amásik iránt megvolt bennem, hogy ne úgy bánjak vele, mint egy utolsó szeméttel. Nem azzal van gond, hogy hibáztál, hanem alapvetően a hozzáállásoddal.

Most is csak magadat nézed. Persze, elejted, hogy ja, tudom, neki is milyen rossz. De emellett csak sajnáltatod magad.

Hát légy férfi! Ha megcsalni meg lek*rvázni volt erőd, akkor most is legyen benned tartás, és viseld el, hogy igen, ezt elszúrtad. Majd lesz más, akivel esetleg - ha nem csak gyakorlóterepnek tekinted - boldog lehetsz. Tőle meg kérj bocsánatot, és felejtsd el. Lehet, hogy meg fog bocsátani, de az esélyedet már eljátszottad.

2013. jan. 17. 11:37
 24/29 A kérdező kommentje:
Igazad van.Neked legalább voltak normális kapcsolataid.
2013. jan. 17. 11:42
 25/29 anonim ***** válasza:

Neked is lehet!

Csak alapvetően a hozzáállásodon kell nagyon sokat javítani. Tudom, ez nem fog egyik pillanatról a másikra menni. De ameddig a partneredet nem tiszteled, addig nehezen lesz értelmes és tartós kapcsolatod normális nővel.

Azt tartsd mindig szem előtt, hogy vajon a másik mit érezhet?

Viszont ez a vonat már elment... keserű lecke, tudom, de már nincs mit tenni, mint erősnek lenni, továbblépni, és tanulni a történtekből.

2013. jan. 17. 11:48
 26/29 Cn.Leslie válasza:
Hola, Kedves Kérdező szerintem láthatod hogy vagyunk itt néhányan akik jóindulattal viseltetün irántad én csak azt mondanám ne állj be a machok sorába akik eszköznek tekintik a nőket lányokat, nem azt mondom hogy ne legyen laza kapcsolatod mert te tudod mit szeretnél de ha olyan helyzetbe is kerülsz hogy lazázás van akkorr is tekintsd embernek a másikat és köszönt meg neki ha esetleg vége is a kapcsolatnak hogy vele lehettél. Bochánat bunkó barom pasiból van elég és azzal tudsz kitűnni hogy nem akarsz minden nőt meg... Tudod pl Puerto Plata-ban sok olyan család van ahol a férfinak van két három felesége (ése z nem kelet) és semmibe sem veszik a zasszonyt, De ez itt Európa közepe hát legyünk méltók hozzá és Petőfi Alejandro már megírta hogy "Ha férfi vagy légy férfi s ne hitvány gyönge báb..." fel a fejjel és tessék tenni valamit magadért !!!
2013. jan. 17. 11:49
 27/29 anonim ***** válasza:
nem tudok mit hozzáfűzni az előző válaszolók mindent leírtak
2013. jan. 17. 11:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Ugye, hogy milyen sz*r érzés az, amikor visszanyal a fagyi? Szerintem ezt mondd el neki is és aztán lesz, ami lesz, vesztenivalód nincs. L
2013. jan. 17. 11:56
 29/29 anonim ***** válasza:

A legtöbb nő megérdemelte volna mert tényleg csak arra jó.De most az egyszer bekövetkezett h kifogtad a 100 nőből azt az egyet, aki tényleg normális és nem érdemli ezt a viselkedést.De ne parázd túl elvileg megbízott benned.Beszéld meg vele hogy máshogy látod a dolgokat, ő az az egy nő akit tisztelsz stb stb stb és hogy sajnálod, ő más mint a többiek.Ha érzel valamit akkor csak mond ki azt még egyszerűbb.

Mond neki: a legjobb bizonyíték, hogy te más vagy az, hogy itt állok most előtted.Senkiért nem tenném ezt meg.Éreztesd vele hogy hajtasz érte.

Azért nem vagy se*ggfej max mellék*úrtál most egy kicsit de ne menj le érzelgősbe hirtelen, mert az sem áll jó.Helyre jön ez no para tes :D

2013. jan. 17. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!