Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy s*ggfej voltam! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy s*ggfej voltam! Nem tudtam, hogy ez történt vele. Mit csináljak, hogy megbocsásson? Nagyon szeretem! (lent)

Figyelt kérdés
Mindig is kihasználtam a lányokat , csak szexre kellettek , megvoltam róla győződve ,hogy minden lány k*rva. Aztán találkoztam egy lánnyal , nagyon jól kijöttünk egymással , vicces , szép okos , és nem hisztis mint sok lány.Összejöttünk, egy hónapig együtt voltunk . A szakítás oka: Egy házibuliban nagyon sokat ittam , őt pedig azt fogadta ,hogy én valami szőke r*banccal smárolok. Aztán nagyon kiakadt , én meg azt mondtam neki ,hogy " te is csak egy k*rva vagy" . Aztán nagyon nagyon megbántam szinte fizikálisan fáj, de ez még nem minden. Mivel egy a baráti körünk , elmeséltem ezt egy haveromnak , aki közölte velem ,hogy annál is nagyon s*ggfej vagyok mint gondolom , mert csoda ,hogy a lány szóba állt velem , hiszen 2 éve megerőszakolták , azóta még azt sem engedi ,hogy hozzáérjenek és ,hogy én milyen szerencsés voltam/lehettem volna. Ez már elviselhetetlenül sz*r érzés volt. Egy undorító ember vagyok. Nagyon megbántam , és nagyon nagyon szeretem , nem tudom miért mondtam azt neki és miért csináltam ezt. Nem tudok meglenni nélküle. Gyakran találkozunk , de hozzám sem szól , és köszönni se köszön (mondjuk megértem). Ez kb 1 hónapja történt , azóta elég önpusztító életet élek , mert csak így bírom elviselni .Hogy hibázhattam ekkorát? Van még esély ,hogy megbocsásson? Lesz még olyan mint régen??? 22/F ő pedig 20/L
2013. jan. 17. 11:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
pl ezt elmondhatod neki.. h nagyon szereted, megbántad, sajnálod stb. végülis vesztenivalód már nincs és egy esélyt megérdemel :)
2013. jan. 17. 11:02
 2/29 anonim ***** válasza:
9%
TörpiTörpi amilyen a neved, akkora méretű is lehet az agyad...Ez alapduma a fiúknál, hogy minden lánynak benyalják, hogy mennyire szeretik, aztán meg ott hagyják.Tényleg egy ******** s@ggfej lehetsz.
2013. jan. 17. 11:06
 3/29 anonim ***** válasza:
85%

Ne bocsásson meg neked, mert nem érdemled meg!

Viszont annyival tartozol neki, hogy mindezt neki is elmondod és bocsánatot kérsz, meghunyászkodsz előtte és mindent megteszel neki, amivel kiengesztelheted (azt is, hogy nagy ívben kerülöd ezek után, ha ő úgy akarja).

Ha esze van, akkor így sem fog megbocsátani, de egy gerinctelen féreg vagy, ha nem próbálod meg.

2013. jan. 17. 11:08
 4/29 A kérdező kommentje:
köszi , azt már tudom ,hogy s*ggfej vagyok , valami újat mondj!
2013. jan. 17. 11:08
 5/29 anonim ***** válasza:
k.rvakedves vagy ;D biztos sok ilyen s.ggfejjel találkoztál már avagy te magad is ilyen vagy.... szerintem az életben mki hibázhat és mki megérdemli, hogy boldog legyen. tény, hogy a kérdező egy nagyon nagy gyökér volt, de ő legalább megpróbál változtatni ezen... te is kussolhatnál oltogatás helyett avagy segíthetnél az illetőnek -.- az nagy segítség volt ám, hogy közölted vele, hogy s.ggfej :DD
2013. jan. 17. 11:09
 6/29 anonim ***** válasza:
72%
Az a minimum, hogy bocsánatot kérsz. Ha van egy kis esze, nem fog összejönni egy ilyen nőgyűlölő állattal, mint te.
2013. jan. 17. 11:11
 7/29 A kérdező kommentje:
Igen , tudom . Vele esélyem lett volna teljesen megváltozni , de én elcsesztem .
2013. jan. 17. 11:12
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
amiket leirtal modd el neki is nm veszhetsz mar semmit
2013. jan. 17. 11:13
 9/29 Cn.Leslie válasza:
96%
Mindig meg kell bocsájtani tudni magunkna, viszont ha önpusztító életet élsz akkor azzal másoknak is hatalmas fájdalmat fogsz okozni. Fiatal vagy előtted az élet, gondolj bele rád nem lőnek van hol aludni van szőke csaj buliban akivel smárolhatsz de nem piszkálni akarlak a legjobbat akkor teszed ha békénhagyod ezt a mási lányt egy időre és valami hasznos irányba tereled az energiáid, tanulás önkénteskedés stb.
2013. jan. 17. 11:16
 10/29 A kérdező kommentje:
Csak rá tudok gondolni , nem tudom ,hogy menni fog-e.
2013. jan. 17. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!