Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a barátom, de ettől függetlenül még mindig nagyon szeretem. Mit kellene tennem? Kell egyáltalán valamit?
A barátom ma egy veszekedés során lekevert egy taslit. Nem volt annyira nagy, de nekem nagyon fájt - mármint lelkileg. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, egyszerűen csak kimentem a szobából. Azóta nem beszéltünk, mert most éjszakás, dolgozni ment.
Arról vitáztunk, hogy szerintem ő sokat hisztizik, szerinte én meg gyerekes vagyok. Nem volt egy komoly veszekedés, nem is értem min durrant el az agya, ilyen még soha nem történt. Mindig nyugodt és türelmes.
22/L 25/F
Ezt már hagyni kell a fenébe...
21/N
Ez így kezdődik, aztán később már hasba rúg, utána fojtogat...
Apám is így nyomta, először kedves, jó fiú volt.
Dobd ki a pics@ba.
Ma már linkeltem ezt de ide is passzol.
https://www.youtube.com/watch?v=d8ekz_CSBVg&feature=youtube_..
Igen, hagyd el.
Minden erőszak így kezdődik egy kapcsolatban!
Az nem fér bele egy kapcsolatba, ahol akármilyen piszlicsáré dolog miatt lekevernek egyet, ha fáj. ha nem!
Menekülj!!!!
Vannak rossz napok. Kifogtál egyet. Ha nem tudjátok megbeszélni, akkor szakítsatok, de szerintem eleve egy kapcsolatban nem kellene azon veszekedni, hogy ki hisztis és miért...
Egy jó tanács! Nem baj, ha veszekedtek néhanapján, de tudni kell, hogy mikor kell abbahagyni...
Egyszer mindenkinél elszakad a cérna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!