Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütött a barátom, de ettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a barátom, de ettől függetlenül még mindig nagyon szeretem. Mit kellene tennem? Kell egyáltalán valamit?

Figyelt kérdés

A barátom ma egy veszekedés során lekevert egy taslit. Nem volt annyira nagy, de nekem nagyon fájt - mármint lelkileg. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, egyszerűen csak kimentem a szobából. Azóta nem beszéltünk, mert most éjszakás, dolgozni ment.

Arról vitáztunk, hogy szerintem ő sokat hisztizik, szerinte én meg gyerekes vagyok. Nem volt egy komoly veszekedés, nem is értem min durrant el az agya, ilyen még soha nem történt. Mindig nyugodt és türelmes.

22/L 25/F

2013. jan. 16. 00:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Ezért megütni... persze, maradj vele, támogasd ezzel is hallgatólagosan a kapcsolaton belüli erőszakot.

Mi lesz, ha tényleg komoly dolgon vesztek össze? Összever, hogy a mentő visz el? De attól persze még szeret.

Legalább rohant utána bocsánatot kérni? Ha igen, akkor azt mondom, egy komoly elbeszélgetés után, ha tényleg megbánta, és ha tényleg nem erőszakos jellem, akkor esetleg folytassátok. De ha mondjuk hajlamos az ilyen kirohanásokra (instabil pszichés állapotú), vagy mondjuk szerinte ez így tök jól van, és esze ágában sincs megkövetni téged, akkor minden esély megvan rá, hogy a későbbiekben ez csak durvább lesz.

Zárójeles megjegyzés: megütött, mert gyerekes vagy? Tudod... van olyan férfi, aki ezt nagyon szeretni tudná egy nőben.

2013. jan. 16. 01:27
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom, de én nem tudnám szeretni azt egy nőben, aki azon leáll velem vitatkozni, hogy hisztis vagyok-e vagy sem... És nem szeretnék gyerekesen gondolkodó barátnőt sem, aki hülyeségekkel basztat, mikor van épp elég gondom.

Nem mondom, hogy jól tette amit tett, azaz, hogy kaptál egy pofont, de megesik.

Pont az a baj, hogy manapság, a szülők nem nevelik meg a gyerekeket, mert félnek, hogy mit szól a társadalom meg a közösség és pimasz szemtelen nagyképű beszólogatós felnőtteket gyártanak, akikben semmi, de semmi tisztelet nincs a másik ember és annak érzései iránt.

Én is pofoztam már meg nőt és sajnos nekem sokkal jobban fájt, mert megütni sem akartam és nagyon mélyen megbántott és nekem kellett kellemetlenül éreznem magamat amiért megütöttem, pedig teljesen jogosan adtam a pofont, mert tényleg nagyon sértő volt amit mondott, főleg amit az előtt tett velem.

Ha nincs meg a tisztelet egymás iránt és egymás érzései iránt, akkor az a kapcsolat nem fog működni, hiába erőlködtök.

Szomorú dolog a családon belüli erőszak, de ez nem egy pofonra terjed ki, hanem arra amikor komolyan brutálisan megveri papa a feleségét/gyerekét, úgy rendesen agyba-főbe...

A kettőt nem szabad összekeverni.

Aki kap egy pofont, az néha azon is elgondolkozhatna, hogy miért kapta. Én is kaptam pofont és úgy érzem jogosan kaptam és illemre tanított. Nem szaladtam ide-oda, hogy milyen brutális erőszak áldozata lettem...

2013. jan. 16. 01:40
 13/18 anonim ***** válasza:
39%
a 12#-es vagyok, azt azért hozzáteszem, hogy amikor minden ok nélkül meggyanúsított a volt barátnőm, hogy egy lánnyal én együtt vagyok - nem is ismertem a lányt, még a nevét sem tudtam - szabályosan ütlegelt ökölbe szorított kézzel, miközben autót vezettem, de amikor Ő konkrétan megcsalt engem és felpofoztam, egy valóban sértő mondata miatt, amikor ráadásul ismét tettleg esett nekem, akkor én voltam a szemétláda. Persze világba kürtölte az atrocitását, ahelyett, hogy szégyenében inkább elbújt volna jó messzire.
2013. jan. 16. 02:20
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

A múlt héten volt itt egy srác. A nőjére rájött a féltékenységi roham (ok nélkül) és leb@szott két isteneset a pasinak. Ráadásul a csaj küzdő sportot tanult, így jól tudta, hogyan kell valakinek úgy rendesen odasózni. A srác kérdezte itt fent, hogy ilyenkor mivan. Én akkor azt tanácsoltam neki, hogy hagyja ott a csajt. Ellenben a válaszolók legalább 80%-a (köztük sok nő) azt javasolta, hogy beszélje meg a barátnőjével, biztos csak rossz napja volt. Valaki még azt is írta, hogy a srác a hibás, mert nem dugja rendesen a nőjét.

Na most akkor, hogy van ez? Ha nő ver férfit az elnézhető, de fordítva már okés?

Én mind a kettőt elítélem és kérdezőnek is azt javaslom, hogy lépjen ki a kapcsolatból, csak nem értem a kettős mércét.

2013. jan. 16. 03:25
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Javítás: "Ha nő ver férfit az elnézhető, de fordítva már NEM okés?"
2013. jan. 16. 03:28
 16/18 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem mondtam, hogy az normális, ha a nő verekszik.

A gyerekességet arra értette, hogy szoktam becézgetni őt, néha birkózunk (természetesen nem durván), de mindig úgy veszem észre, hogy ő is benne van a játékba. Erre most kiderül, hogy rosszul gondoltam.

2013. jan. 16. 10:36
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Fiatal vagy naiv stb .. rég otthagynám a francba nem lennék ilyen bolond hogy kiírnám gyikra .. mit kell szarakodni ha szeretem ha nem otthagyom. Ő nem szeret azt vésd az eszedbe.. akkor nem pofozkodna.. de te tudod úgyis vele maradsz akkor minek írtad ezt ki :D. mocsok állat az ilyen . Én lelkileg fel se tudnám dolgozni ha ilyet tennék bnnőmel!
2013. jan. 16. 11:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

jesszusom nem lehet túl gazdag érzelmi világa :D

én nem mondom meg mit tegyél, de ha elmúlik a nagy szerelem, akkor ez később még durvább lesz :o

2013. jan. 16. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!