Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy s*ggfej voltam! Nem tudtam, hogy ez történt vele. Mit csináljak, hogy megbocsásson? Nagyon szeretem! (lent)
Nem egy lány dolga, hogy biztosítsa neked, hogy jobb ember legyél! A nők nem azért vannak,, hogy egy undorító, állat pasi fejlődjön!
Alapból nem jönnék össze nőgyűlölő pasival, igazából, a lány nem is tudom, mit várt tőled. A r.bancozásból és a viselkedésedből látszik, hogy a nők neked csak szexuális tárgyak, agy nélkül, akik azért vannak, hogy te elfogyaszt majd leköpd őket, őszintén szólva nehezemre esik elhinni, hogy bármelyik nő is egy ilyen s.ggfejet akarna maga mellé, mint amilyen te vagy. És ezek után, ahogy a nőkkel viselkedtél, elvárod, hogy egy nő segítsen neked jobb emberré válni? Mi a f.sz?
Egyetértek az önjellemzéseddel. Tényleg egy s*ggfej vagy. De legalább van némi önkritikád, ami becsülendő. (Ne értsd félre, ez nem teszi jóvá azt, amit tettél.)
Gondold végig! Adogg egy hölgy, aki eleve az őt ért erőszak miatt erős fenntartásokkal van a férfiak iránt. Ennek ellenére megbízott benned, és te csak kihasználtad. Igen, jól írtad, aki ezen átesett, annál nagyon nagy ajándék, ha egy pasit közel enged magához. Te meg ezt mivel háláltad meg? Azzal, hogy az első jöttmenttel megcsalod. (Függetlenül exed múltjától, ez mindenképp böszmeség.) Oké, ez már teljesen jogosan ok lenne a szakításra, és hogy végleg otthagyjon. Akinek egy kicsit is fontos a nő, az ilyenkor a minimum, hogy bocsánatot kér, és nagyon megköveti. Erre te mit csinálsz? Lek*rvázod. Te őt, azután, hogy te csaltad meg. Most ezek után mit vársz?
Azzal meg ne mentegetőzz, hogy "de hát ittam", mert aki nem bírja, az ne igyon. Meg elnézést, nem sokszor, de én is voltam már részeg, de mégsem másztam rá más csajokra.
Egy kapcsolat alapjai a szeretet, tisztelet, bizalom és hűség. Ezek közül neked nagyon kevés van meg. Tisztelet? Azzal, hogy lek*rvázod, amiért teljesen jogosan kiakad, hogy megcsaltad? Vagy amiért csak egy használati tárgyként tekintettél rá? Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy böszmeséget csináltál, és akkor még úgy beszélsz vele, mint egy ronggyal. Ha egy kicsit az embert is látnád benne, akkor ez meg nem fordult volna a fejedben. Hűség? Eleve...
Mit csinálj? Szép csendben felejtsd el őt. Azt ne is várd, hogy ezek után valaha megbocsásson neked. Hogy lesz-e még olyan, mint régen? Szerinted?????
Egy dolgot tehetsz: mélyen magadba nézel, és ezentúl ezt szem előtt tartva kicsit tiszteled is azt, akivel jársz. Őt már nem kapod vissza, (akkora h*lye ő sem lehet), és megmondom őszintén, megérdemled a fájdalmat. Te ennél sokkal nagyobb fájdalmat okoztál neki. Arról miért nem meséltél hosszasan, hogy vajon ő most mit érezhet? Végig csak saját magadat sajnáltatod, hogy te mennyire szenvedsz. És ő??
"Tanácsot kértem , nem pedig oltást te sz*réletű . Sokat csalódtam a nőkben , ezért lettem ilyen nőgyűlölő s*ggfej g*ci." Igen, ezen is látszik a hozzáállásod. Te vagy a szegény szerencsétlen áldozat, aki most nagyon szenved, akinek most nagyon pocsék az élete, mert elhagyta az, akit ő megcsalt meg lek*rvázott. Gratulálok.
Persze meg lehet mindent indokolni...
Nem vitatom, hogy amiket leírtál magadról, az jellemző rád. Nem ismétlem. Az biztos, hogy feltétlen bocsánatot kellene kérned tőle. Nem hiszem, hogy megbocsájt, vagy hogy szóba is áll veled, de ha igen és elmondod neki, hogy mennyire sajnálod, akkor sem valószínű, hogy újra összejöttök. Azért a barátságodról talán biztosíthatod őt.
Egy nagy lecke volt arra, hogy a nőket nem szabad egy kalap alá venni, ugyan úgy mint a férfiakat sem. Gondolj bele, hogy amikor ilyeneket állítasz, hogy minden nő
kur va, akkor abba bele tartozik a lánytestvér lány rokonság, és még az édesanya is. 22 évesen már kellene ennyi komolyság. Ezt elszúrtad!
Tanulj belőle, és az elkövetkezendőkben próbálj változtatni a viselkedéseden. Biztos sikerül, és talán találsz egy becsületes szerető lányt, akit aztán becsülj is meg. És ha esetleg elveszed feleségül és hallasz ilyeneket, amit te elkövettél és olyanokat mondanak, hogy minden nő ez, meg az, neked is van egy feleséged, aki még sem az. És ilyen feleség milliárdszámban van a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!