Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes szitu! Mit tegyek? Lent bövebben
Arról van szó,hogy a barátnőmmel 1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt. 16 éves lesz 1 hónap múlva.Nagyon szeretjük egymást,de az öcsém aki 15 lesz 4 hónap múlva előállt avval,hogy ö szerelmes a barátnőmbe 3 hónapja és hogyha jó testvér vagyok szakítok a barátnőmmel.
Ja és mostanság olyanokat csinál,hogyha átjön a barátnőm akkor közénk fekszik és simogatja a barátnőm. Múltkor arra
a barátnőmet,hogy vegye el neki a szüzességét..meg megkérte,hogy velem ne szexeljen mert,hogy ez neki rosszulesik.Barátnőm köpni nyelni nem tudott..
Mit tegyek??:( Nem akarok szakítani a barátnőmmel de öcsémet is szeretem! Mi a helyes??
Normális válaszokat előre is köszönöm. F/19
Nem vagyok luzer csak egyszerűen nem tudtam mit tegyek.
Ha beszélni próbálok vele akkor azt mondja nem érdekli és ha meg akarom keseríteni az életét feleségül is vehetem.
És h megöli magát ha nem lehet az övé a szerelmem..
1. Igen, a barátnőd sem tárgy, vannak saját érzései, hadd legyen már beleszólása.
2. Bármilyen fiatal az öcséd, abból a korszakból már kinőhetett volna, hogy tetszik nekem ez vagy az, tehát az enyém.
3. Te lennél rossz testvér? És az öcséd mennyivel jobb?
Egyébként azzal, hogy a Kérdező mindig azt írja, nem tudja mit tegyen (holott már sokszor elhangzott megoldás, mit kéne tennie) bizonyítványt állított ki saját éretlenségéről is. 5 évesek szoktak egy darab csokin így vitatkozni. De azért még egyszer leírom röviden.
1. A barátnőd nem egy tárgy, szóval mindketten megsértitek a tesóddal, ha így viselkedtek vele. A tesód is azzal, hogy ráerőlteti magát, mint egy dedós, meg te is azzal, hogy nem tudod a tesódat megnevelni.
2. A tesód elég neveletlen, éretlen hülyegyerek, már ne is haragudj. Normális ember nem kezd el hisztizni, ha meglát egy nőt, és nem kezd el neki sírni, hogy a nő vegye el a szüzességét. Ki látott már ilyet? :D Tényleg csak az 5 évesek szoktak bömbölni a boltban, ha látnak egy csokit, hogy az anyja vegye meg nekik. "akarom, akarom, akarooooom!!!" A te öcséd is ilyen szinten van. Szóval meg kéne nevelni.
3. Te is elég éretlen vagy, mert egy komoly ember tudná kezelni ezt a helyzetet. Oké, hogy szereted a tesódat, és nem szeretnél neki rosszat, de ez nem azt jelenti, hogy ki kell tenned a barátnődet egy ilyen számára megalázó szituációnak. Szóval szégyelld magad. Ha férfi módjára viselkednél, akkor igenis helyre tudnád tenni a tesódat, és neked igazad lenne, neki pedig nincs igaza. Az pedig, hogy öngyilkossággal meg ilyen baromságokkal zsarol, az már a gyerekes viselkedésnek és az éretlenségnek a csúcsa.
Szóval ennél szánalmasabb és undorítóbb marhaságot még én sem hallottam :D
Bocsi, de ez van.
És még annyit, hogy ne csodálkozz, hogy ha tovább engeded a tesódnak, hogy közétek feküdjön, és hogy tovább játssza a dedós marhaságát veletek, hogy előbb-utóbb a barátnőd otthagy téged a fenébe. És teljesen igaza is lesz. Kinek van kedve 2 ilyen szerencsétlennel szenvedni?
Úgyhogy neveld meg a tesódat és legyél férfi. Nem is tudom, mi ezen a problémán a kérdés...
Tegyük fel, hogy tekintettel az öcsire teljesen abnormális módon szakítasz a barátnőddel. Nekem az általad leírtakból nem az jön le, hogy a lány járna öcséddel. Mindketten hoppon maradtok, a lány talál magának idővel mást, és akkor mi lesz? Öcséd a másik srác előtt veri a s.ggét a földhöz, hogy hagyja ott a lányt mert ő jaj de szerelmes? Kit fog érdekelni? Senkit, mert az életben nem így mennek a dolgok.
Van olyan eset, amikor a barát/testvér érzelmei befolyásolhatják a kapcsolatot. A legelején. Amikor még senki között nem történt semmi, ekkor mérlegelni lehet, hogy ki érzései a fontosabbak. Ez nem az a helyzet.
Figyi rakd ide az öcsédet a gép elé és én elbeszélgetek vele!
1.Nem kéne ezt csinálnia ha szeret téged (mint teso)
2.Ez elég nagy szemétség hogy "jó testvér vagyok szakítok a barátnőmmel."
NE TEDD!
Ültesd ide és majd megmutatom neki hogy mivan ilyenkor...
Nem vagyok egy nagy csajozós és valami öreg se (12)
De ezekszerint több eszem van mint neki már bocsánat...
Ne szakíts a barátnőddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!