Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekes szitu! Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes szitu! Mit tegyek? Lent bövebben

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy a barátnőmmel 1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt. 16 éves lesz 1 hónap múlva.Nagyon szeretjük egymást,de az öcsém aki 15 lesz 4 hónap múlva előállt avval,hogy ö szerelmes a barátnőmbe 3 hónapja és hogyha jó testvér vagyok szakítok a barátnőmmel.

Ja és mostanság olyanokat csinál,hogyha átjön a barátnőm akkor közénk fekszik és simogatja a barátnőm. Múltkor arra

a barátnőmet,hogy vegye el neki a szüzességét..meg megkérte,hogy velem ne szexeljen mert,hogy ez neki rosszulesik.Barátnőm köpni nyelni nem tudott..

Mit tegyek??:( Nem akarok szakítani a barátnőmmel de öcsémet is szeretem! Mi a helyes??

Normális válaszokat előre is köszönöm. F/19

2013. jan. 14. 23:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
először is b@szd ki az öcséd a szobából, mint szél a budiajtót. másodszor pedig az öcséd eléggé gáz, hogy ezt megcsinálta...
2013. jan. 14. 23:50
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ez kamu?

Én ugyan csaj vagyok, de nekem is van öcsém... ha pasi lennék, és ez a helyzet állna elő, tutira lekevernék neki egyet, hogy kapjon már észbe.:D

3/29 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tarkon b@sznám a kisöcsit,hogy nem akarna többé a bátyja csajával dugni
 4/29 A kérdező kommentje:

Sajnos nem kamu.

Ráadásul öcsém először szerelmes.

Nem tudom mit kéne tennem.:/

2013. jan. 14. 23:51
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Az öcséd egy kis görény.Neveld meg és kész.
2013. jan. 14. 23:52
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kérd meg a csajod,hogy ő koptassa le.
2013. jan. 14. 23:52
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
semmiképp ne szakíts a barátnőddel , ennyit nem ér az öcsédnek mond meg hogy szálljon le a barátnődről .. szólj a szüleidnek h ez nem állapot és csináljanak valamit.. nehogy azért érjen véget egy jó kapcsolat mert az öcséd azt akarja.. ő se szakítana helyedbe ha neki lenne csaja és te kérnéd ilyenre .. de elve egy normális testvér el se mondta volna hanem legyőzi magába-.-
2013. jan. 14. 23:58
 8/29 anonim ***** válasza:
Ha ezt itt kell kérdezned, abból már látszik, hogy igazi lúzer típus vagy, engedd át öcsédnek.
2013. jan. 14. 23:58
 9/29 A kérdező kommentje:

Nem luzer típus vagyok csak nagyon erős a kapcsolatom a testvéremmel.

Nekem meg innen látszik,hogy vagy nincs tesód vagy leszarjátok egymást!

Próbáltam beszélni vele amúgy és sírt is nekem,hogy ő őszintén szereti..barátnőm meg megvan ijedve,hogy most szakítok-e vele..:/

2013. jan. 15. 00:02
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Neked erős a kapcsolatod vele,de neki veled nem ha ilyenekre kér,és ennyire nem tisztel.
2013. jan. 15. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!