Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekes szitu! Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes szitu! Mit tegyek? Lent bövebben

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy a barátnőmmel 1 éve és 2 hónapja vagyunk együtt. 16 éves lesz 1 hónap múlva.Nagyon szeretjük egymást,de az öcsém aki 15 lesz 4 hónap múlva előállt avval,hogy ö szerelmes a barátnőmbe 3 hónapja és hogyha jó testvér vagyok szakítok a barátnőmmel.

Ja és mostanság olyanokat csinál,hogyha átjön a barátnőm akkor közénk fekszik és simogatja a barátnőm. Múltkor arra

a barátnőmet,hogy vegye el neki a szüzességét..meg megkérte,hogy velem ne szexeljen mert,hogy ez neki rosszulesik.Barátnőm köpni nyelni nem tudott..

Mit tegyek??:( Nem akarok szakítani a barátnőmmel de öcsémet is szeretem! Mi a helyes??

Normális válaszokat előre is köszönöm. F/19

2013. jan. 14. 23:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
ne is haragudj de te egy oltári barom vagy ha szakítasz a barátnőddel ..... szánalmas hogy van ilyen oké szereted a testvéredet de a testvéreddel akarsz együtt élni 20 év múlva vagy egy nővel ?
2013. jan. 15. 00:15
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Van testvérem, szeretjük is egymást, de azért egy bizonyos határt nem engedek neki átlépni, akkor sem ha földhöz veri magát.
2013. jan. 15. 00:17
 13/29 anonim ***** válasza:
ja és nyugtasd meg a barátnődet hogy nem szakítasz vele
2013. jan. 15. 00:17
 14/29 A kérdező kommentje:
Természetesen a barátnőmet szeretném örökké,de csak azért gondolkoztam el rajta mert a tesóm korában én érzékeny lelkű voltam és nem akarom tönkre tenni lelkileg..persze ha szakítanék én mennék tönkre..:/
2013. jan. 15. 00:19
 15/29 anonim ***** válasza:
tesód majd megtanulja a leckét ebből és hidd el majd elmúlik részéről ez de mondom barátnőddel tisztázd mindenképp hogy nem kell aggódnia nem fogsz szakítani
2013. jan. 15. 00:21
 16/29 A kérdező kommentje:

Persze letisztázom.

És köszönöm a válaszokat.:)

2013. jan. 15. 00:25
 17/29 anonim ***** válasza:

Azért itt valamiről nem volt még szó, ami pedig elég fontos kellene, hogy legyen!

Mégpedig oké, hogy te így vagy a tesóddal, ő ezt érzi és te kétségbe vagy esve. Ha egy csokiról lenne szó, és sírna, hogy add neki, akkor megérteném a szituációt.

De a barátnőd hús-vér ember, és neki is van azért sztem valami véleméyne erről. Szóval azt akarom mondani, hogy a dolog nem úgy megy, hogy a tesód sírni kezd, erre pedig te megsajnálod, és átpasszolod neki a nődet. Ebbe a barátnődnek van beleszólása vagy nem? :D Szóval ha a barátnőd azt mondja, hogy az öcséddel akar járni, akkor semmi gond nincs, ha viszont azt mondja, hogy veled szeretne járni, akkor az öcsédnek egy szava sem lehet! :D Sztem beszéld meg a nőddel, hogy üljön le az öcséddel, és koptassa le ő.

Sajnos ez van, biztos rosszul fog esni az öcsédnek, de a szerelem az vagy beteljesült, vagy beteljesületlen. Ha a barátnőd nem viszonozza az öcséd érzéseit, akkor az a szerelem márpedig beteljesületlen, és ezt az öcséddel kéne megértetni. Amíg ez nem történik meg, addig szenvedni fogtok ebben mind a hárman! :)

2013. jan. 15. 00:43
 18/29 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nagyon leszidnám az öcsémet, ha ilyet tenne. Márpedig azért, mert nagyon éretlen viselkedésre vall az, hogy csak a saját érzéseit nézi, és nem érdekli, hogy nem minden úgy van, ahogy ő azt szeretné. Ezt meg kell neki tanulnia. Ha az utcán megkívánok egy nőt, akkor nem fogom leteperni, mert figyelembe kell venni a másik emberek érzéseit, érdekeit is. Ha az öcsém megkívánja a nőmet, akkor ne mondjon neki ilyet, hogy vegye el a szüzességét! Mi ez már? Olyan taslit adnék a tesómnak, hogy lerepülne a feje! És igazából ezzel tennék neki jót, mert megtanulná, hogy mások érzéseit is vegye figyelembe. Ha ő is szeret téged, akkor meg kéne értenie, hogy a te és a barátnőd dolgaiba ne ártsa bele magát.

Szóval ne haragudj, de nagyon éretlen egy öcséd van, akit meg kéne nevelni.

2013. jan. 15. 00:47
 19/29 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de csatlakozom egy korábbi válaszoló véleményéhez: igazi szánalmas lúzer vagy. A barátnőd helyében én hagynálak ott, meg az erőszakos öcsikét is.
2013. jan. 15. 00:53
 20/29 anonim ***** válasza:

amikor legkozelebb kozenk fexik ocsike, akkor finoman megfognam a kezet, odahuznam a radiatorhoz, majd 8-10 orara odakotoznem. Neha leontenem vizzel, letakarnam egy pokroccal es megpufolnem egy kicsit, elhelyeznek par pofont a kis arcocskajan, levagnek par tincset a hajabol.. Ilyesmik. Lehet h ertene belole.

(S igen, van ocsem. S igen, vele is megtennem. ugyan nem tartozik szorosan ide, de egyszer lebukott amikor is a kulcslyukon leskelodott, mikozben en a csajommal sexeltem. Akkor nem buntettem meg, de kesobb belenyomtam a fejet egy tal lencsefozelekbe es kozoltem h miert kapta. Azota nincs gond vele.)

2013. jan. 15. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!