Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak valahol olyan huszonéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak valahol olyan huszonéves lányok, akik már felnőttek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy nem felszínesek. Hogy van bennük egy bizonyos szintű lelki érettség.

Én eddig sajnos még nem találkoztam ilyen lányokkal. Az egyiknek a külső számít mindenek felett, címlapfiúkkal jönnének össze, a másiknak arra van szüksége, hogy macsós rosszfiú legyen belül.

De olyat még nem találtam, aki egy normális pasival járna.

Persze tudom, hogy mindenki normális pasit szeretne, csak ugye az ő szótárukba a normális a fent említett két verzió közül valamelyiket (vagy a kettőt egyszerre) jelenti.

Pontosítok: eddig csak egy ilyen lányt ismertem...

2013. jan. 14. 20:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
8as: ez eddig rendben van. Csak az a gondom, hogy nem találok olyan lányt, akit érdemesnek éreznék arra, hogy meghódítsam!
2013. jan. 14. 20:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, de a netes társkeresőt kihagynám Rossz tapasztalataim vannak azzal kapcsolatban.
2013. jan. 14. 20:51
 13/15 anonim válasza:

Akkor én biztos valami különc lehetek, mert nekem mindig akkor tetszett meg valaki miután beszélgettem vele és volt valami ami megfogott benne. Valahogy engem sosem fogtak meg a címlap és kigyúrt csávók, pedig a munkám miatt napi szinten látok ilyeneket.

24/L

2013. jan. 14. 23:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Jelen!
2013. jan. 15. 19:44
 15/15 A kérdező kommentje:
14: és az olyan lányok, mint Te is vagy merre ismerkednek?
2013. jan. 15. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!