Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak valahol olyan huszonéves lányok, akik már felnőttek?
Úgy értem, hogy nem felszínesek. Hogy van bennük egy bizonyos szintű lelki érettség.
Én eddig sajnos még nem találkoztam ilyen lányokkal. Az egyiknek a külső számít mindenek felett, címlapfiúkkal jönnének össze, a másiknak arra van szüksége, hogy macsós rosszfiú legyen belül.
De olyat még nem találtam, aki egy normális pasival járna.
Persze tudom, hogy mindenki normális pasit szeretne, csak ugye az ő szótárukba a normális a fent említett két verzió közül valamelyiket (vagy a kettőt egyszerre) jelenti.
Pontosítok: eddig csak egy ilyen lányt ismertem...
Akkor én biztos valami különc lehetek, mert nekem mindig akkor tetszett meg valaki miután beszélgettem vele és volt valami ami megfogott benne. Valahogy engem sosem fogtak meg a címlap és kigyúrt csávók, pedig a munkám miatt napi szinten látok ilyeneket.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!