Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van még így?
8.5 éve vagyok együtt párommal, még nem jegyeztem el, mert én nem szeretnék meggondolatlanul dönteni! Ha aktuális lesz, akkor megkérem a kezét....
A házassági szerződés kihatással is lehet a kapcsolatra, illetve ha a barátnőd nem megértő, akkor komoly sértődés lehet belőle, esetleg dobhat is ezért. A bizalom hiánya komoly gondokat szülhet. Ha megnősülsz, akkor felezel a pároddal, akárhogy is fog alakulni a dolgotok! Ez a házasság velejárója...
3 év alatt már beszélhettél volna erről finoman vele, és most nem lennél itt.
Hozd fel a témát. Ha szeret akkor ez nem kérdés, alá fogja írni. Akár a májtranszplantációt is aláírná ha nagyon szeret.
Ha meg nem szeret akkor még időben elváltok, megspórolva egy esküvőt magadnak.
Én így látom a helyzetet.
Ez itt nem bizalom hiány, hanem csak bebiztosítás. Olyan mintha életbiztosítást kötnél magadra, kb ugyanaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!