Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi "nőgyűlölő" ezen az oldalon?
A valóvilágban is találkoztok ilyenekkel?
Férfiként kérdezem.
Attól függ mit értesz nőgyűlölő alatt.
Én se bírom az ilyen idiótákat, mint akiket valaki az előbb leírt, h egy életképtelen szerencsétlen, de azt várja, hogy nők szaladjanak utána.
De én is kaptam már meg, hogy nőgyűlölő vagyok, mert leírom, h szerintem a 90% egy qurva, amit máig így gondolok.
Mert sok a nők között a beteges hazudozó és a pénzéhes megcsalós. És ha nem kapják meg a pasitól a 30 ezer forintos ruhát vagy csizmát hetente akkor ordítanak mint a fába szorult féreg. Én mint férfi ezért nem választok modell alkatú nőket.
Én nem a külsőre megyek, hanem a kedves megértő hölgyekre függetlenül a kinézettől. Az sem érdekel, ha kövér magasról teszek rá.
Azért tegyük hozzá hogy az utóbbi pár évben a nőtársadalom mint egész, hatásosan dogozott a negatív imidzs kialakításán.
Az egyén nézőpontjából pedig a hosszabb idő alatti személyes benyomások fogják mindig is meghatározni a véleményt egy tágabb közösség tagjairól.
Van itt nőgyűlölő férfigyűlölő stb. mint a vásárban.
Ez itt egy olyan hely, ahol muszály nekik általánosítani, ami nem igen előnyős. Nem tudom mire érted pontosan, de lehet általánosításban gyülőlközik, amiből az esik le, hogy talán "nőgyűlölő."
Ez igaz a férfiakra. Meg a nőkre is!
Na meg van olyan is, aki azt hiszi, férfi vagy leginkább nő létére, hogy minden pasi/csaj odáig lenne érte, ő maga a tökéletesség.
És igen sok férfi van itt, aki szinte már az írásra is gerjed. Kevés az olyan "normális" férfi akit a nők 90%-a hidegen hagy.
Talán akkor lenne ez a legjobb oldal, ha nem lenne nő/férfi megkülönböztetés. Vagyis senki nem tudná hogy a kérdező milyen.
De olyan is van itt, aki leoltja a másikat, azért mert azt hiszi, hogy azért mert ő nem olyan "nemű" egyén, még nem lehet tapasztalata. PL.: férfi megközelítés esetén a nő reakcióit ugyanúgy talán jobban tudhatja egy férfi, hiszen látja, mint ahogy a nő magáról gondolja. Vagy pl. azt, hogy mit értékel a nő, hiszen azt is észreveszi a pasi, talán még jobban mint a nő. (leginkább ezek a kérdések jönnek fel nap mint nap itt.)
Persze ez fordítva is igaz.
Kicsit off lett a végére, de talán ezért. Nőgyűlölőt nem ártana egyébként picit kifejteni. De ha arra gondolsz amit leírtam akkor a válasz is itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!