Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi "nőgyűlölő" ezen az oldalon?
A valóvilágban is találkoztok ilyenekkel?
Férfiként kérdezem.
Én nem nagyon találkoztam ilyenekkel, ha meg mégis, egyszerűen nem foglalkoztam velük.
A környezetemben egyébként szinte semmilyen formában nincs jelen a diszkrimináció, sem nemre, sem etnikumra vonatkozóan. Azt hiszem, nagyon szerencsés vagyok.
Rekord lepontozás lesz, na mindegy...
Azért mert nem jutott nekik punci. Ami persze nem is csoda, mert a legtöbbről már a szövege alapján kiderül, hogy hülye mint a seggem, vagy egyszerűen annyira életképtelen, hogy két értelmes szót váltani egy nővel.
A negatív testképpel rendelkezőkről nem is beszélve. Talán ők vannak többségben, de egy doboz sörnél nem emelnének nehezebbet. Kifogás persze van millió.
8-as: Tudtad, hogy a nők nem autók vagy telefonok? Költői kérdés...:)
A pasiknak sem esne jól, ha csak azért, mert te láthatóan agyatlan vagy:), az összes srácot ilyennek könyvelnénk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!