Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy képen valaki nagyon szép de élőben ronda?
Figyelt kérdés
jövőhéten találkozom egy pasival akit eddig csak képeken látott fbn. Tök félek hogy csalódni fog vagy valami..Csomóan mondták hogy menjek modellnek de csak kép alapján.
Van olyan hogy képen valaki NAGYON szép élőben meg ronda?
2013. jan. 11. 10:52
11/23 anonim válasza:
általában fordítva van, hogy képen rondábbak az emberek a fények, a beállás, a rossz pillanat elkapása miatt. akkorát csak nem csalódhat, ha csak nem photoshoppoltál a képbe.
12/23 anonim válasza:
Hát nekem volt olyan,hogy képen szép,videókamerával meg átlagos.Mert arra az 1 képre kifestik magukat,be a hasat ki a mellet és a segget és katt.De általában nincsenek így kicsípve a csajok.Én mondjuk többre értékelem azt,aki a hétköznapi külsejét mutatja képen is...
13/23 anonim válasza:
Ez kb. alap. A kérdésnek akkor volna inkább értelme, meg érdemes magyarázni,ha fordítva lenne felétve.
Rajzprogrammal sok hiba korrigálható. Vannak is ilyen pofátlan arckorrekciós programok, amivel a torz fejed szépre "húzható" és egy freddykruegerből is alain delon lesz.
14/23 A kérdező kommentje:
de mondom hogy nem nyúltam bele semmilyen programmal
2013. jan. 11. 11:48
15/23 A kérdező kommentje:
10:56os
Van önbizalmad;)
2013. jan. 11. 11:51
16/23 anonim válasza:
Hová valósi vagy? Megnézlek és megmondom szép vagy -e ...
17/23 A kérdező kommentje:
képen az vagyok
ügynökségtől is kerestek már meg képek alapján
felesleges küldeni
2013. jan. 11. 11:54
18/23 anonim válasza:
"de mondom hogy nem nyúltam bele semmilyen programmal"
De belenyúltál.xD
Na hagyjuk a viccet. Ha a képen szép vagy, élőben is az leszel!
19/23 anonim válasza:
Ennyire szélsőségek csak akkor vannak ha ki vagy sminkelve és valami műtermi fotón vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!