Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy valaki luxusprostituált legyen?
Kedves kérdező!
A mai világban az a lényeg, hogy természetes legyél (ne legyen szilikon cici, száj). Legyen szép arcod és legyen csinos alakod, de korántsem kell, hogy 90/60/90-es legyél.
Hiába mondják a pasik, hogy az kell, egy idő után kiderül, hogy nem az a legfontosabb.
Egyébként a kinézethez kell egy aranyos, kedves mosoly; jó beszédképesség (társasági ember), tudj csevegni és legyél bájos, valamint odaadó.
21/L
a testi adottságok mellett, szerintem eléggé fonttos, hogy nyelveket beszélj. a minimum a német-angol, de esetleg a mai világban az orosz, vagy valami egzotikus is nagyon jól jöhet
ezen kívül legyél művelt, mint egy hetéram hogy ne csak megdugni akarjon, hanem utána kicsit a lelkét is ápolhasd, esetleg meg tudjon veled jelenni társaságban, és ott ne beszélj hülyeségeket össze-vissza
Elsősorban olyan személytől kérdeztem, akinek van erről valami komolyabb fogalma:)
24-es: Magyaron kívül az angol folyamatosan megy, mivel gyerekkoromban 4 évig Londonban éltünk, a franciát haladó szinten beszélem, illetve spanyolul tanulok pár hónapja. A műveltség szubjektív, bár kultúrában és művészetekben otthon vagyok, ezt tanulom.
Ami nem kell: 3-4 diploma...
Ami kell: 13 fotósorozat kell hogy megjelenjen rólad az FHM, a Playboy, a CKM, és ismert férfimagazinokban, nem árt ha legalább az első 10-be bekerülsz egy szépségversenyen.
Mindenképpen nevednek kell lenni!
Anélkül az utcára állhatsz ki.
14-16 évesen ezek a lányok már tiniszépségkirálynők....
A luxusprosti szűk körét jelentik, azok a lányok akik akár 10 ezer dollárt is megkapnak egy éjszakáért, egy buliért. Akik akár 100 ezer dollárt is keresnek egy hónapban.
Akiket gazdag üzletemberek, politikusok tartanak ki rövidebb- hosszabb időre, súlyos dollár-százezrekért.
Ezek a lányok angolul folyékonyan beszélnek, és tökéletes a testük, a bőrük a mellük, akár szilikonnal akár nem.
30 után meg a nevük miatt fizetik meg őket.
Én egy luxusprostit ismertem, ő kitartott nő volt, nem ismert, de kapós volt anélkül is azokban a körökben.
Viszont nem keresett óránként többet mint 1000 euro ha kiment külföldre. Ő utazó lány volt.
Előtte orvosi egyetemet végzett. Úgy 23-24 évesen kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!