Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy valaki luxusprostituált legyen?
Figyelt kérdés
Van valakinek olyan ismerőse, aki ezzel foglalkozik?2013. jan. 10. 20:36
12/30 anonim válasza:
2es vagyok. Ha jó a melled, akkor természetesen jó lesz, viszont sosem lesz a saját körmöd olyan szép, mint a megcsinált, sosem lesz olyan sűrű vagy hosszú a hajad, mintha felrakták volna. Szempillákkal ugyanez a helyzet. Kell az extra.
13/30 A kérdező kommentje:
A hajamat sokan irigylik, a szempillámról pedig gyakran kérdik, mű-e, szóval nincs szükségem ilyesmire. 19 éves vagyok, egyetemista, de észből vagy becsületből nem tudom rendbe hozni az életemet, maradt a külsőm.
2013. jan. 10. 21:02
14/30 anonim válasza:
küldj 1 képet.Ha nagyon baba vagy és akár Szlovákiába is eljössz, én fizetek neked ha mondasz 1 árat, kb 500€-ig.
15/30 anonim válasza:
Van erről egy könyv,egy ilyen luxusprosti életéről.Ő azt mondta,hogy nem elég,hogy jól kell kinézni,de minden egyes porcikájukat felmérik,mert van olyan,hogy egy anyajegy miatt nem őt választja a kuncsaft.
16/30 anonim válasza:
foley
Látom láttad a sleeping beuty-t :D
Ha te kérdező nem nézd meg.....
17/30 anonim válasza:
Tényleg, meg rúzsozd a szádt olyanra, mint a puncid színe
18/30 anonim válasza:
Ehhez gyomor is kell, nem csak szép szemek.
Még ha valami gazdag pasi szeretője akarnál lenni, de nem, te egyből a csúcson akarsz kezdeni.
19/30 anonim válasza:
Szalai Vivien - Hamis gyönyör című könyve szól erről. Ha érdekel, olvasd el :) 24/L
20/30 anonim válasza:
Sajnos nem dereng,hogy láttam volna,hanem az előbb említett könyvről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!