Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 körüli nők, nagyon dagadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli nők, nagyon dagadt vagyok? Csatoltam képet is!

Figyelt kérdés

Láttam hasonló kérdést, így most én is... Mostanában sokszor megkapom, hogy undorítóan meghíztam.

Tényleg undorítóan dagadt vagyok?

Nyugodtan írjátok meg a véleményetek, max. Ösztönző lesz az is!

Köszönöm!

Csak eros idegzetűeknek!!!

[link]

2013. jan. 10. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
nem undióorító!!! van egy kis pocak, engem nem zavar. persze elviselném, ha sportolnál kicsit, és fogynál, de így is jó! :) N/27
2013. ápr. 1. 19:37
 62/69 anonim ***** válasza:

Nem nézel ki rosszul. Én már kíváncsi lennék arra is , hogy hol tartasz?!

Hol az új kép?

2013. ápr. 5. 20:30
 63/69 ivilicious ***** válasza:
szerintem nagyon szexi, pont az ideálom :D
2013. ápr. 16. 14:17
 64/69 ivilicious ***** válasza:
mg nem az a röcögős hájas,hanem látsizk,h izom is van a háttérben:D
2013. ápr. 16. 14:17
 65/69 ivilicious ***** válasza:
ja,bocs én 20 éves vagyok:D
2013. ápr. 16. 14:18
 66/69 anonim ***** válasza:
100%

Hát na, kiírom kerek-perec!

Nekem az ilyen szőrgombóckák a zsánereim! Nem túl kövér, nem túl sovány. Nekem bejössz, kedves kérdező.

Egy kis fogyást az egészséged miatt viszont javasolnék. És csakis az egészséged miatt, mert nekem úgy jössz be, ahogy vagy.

23/L

2013. ápr. 29. 14:36
 67/69 anonim ***** válasza:
84%

Ebből látszik, hogy a nők sokkal elfogadóbbak.

Mindig megy a sírás itt, hogy "mai nők milyen válogatósak".

Férfiként írom, hogy bizony el vagy hízva. Én is hasonló alkatú voltam, nem kötekedésből írom ezt. Az évek múlásával az pocinak kikiáltott sörhas még nagyobb méreteket fog ölteni. De te tudod.

2013. ápr. 29. 14:39
 68/69 anonim ***** válasza:

Azért amikor valaki azt írja: "minden férfinek így kéne kinéznie", "egy férfi így néz ki", kicsit elgondolkodhatna.

A kigyúrt mácsó és pocakos alkat között azért vannak átmenetek. Én az atletikus testalkatot szeretem, ez van.

Viszont a kérdező normális stílusából sokan tanulhatnának.

2013. ápr. 29. 14:50
 69/69 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, ezért előre is bocsánat, ha valaki már írt hasonlót.

Szerintem nem vagy dagadt, de azért látszik a képen, hogy van egy kis túlsúlyod. Ha régebben nem így néztél ki, hanem sokkal soványabb voltál, akkor egy kis odafigyeléssel és mozgással visszanyerheted a régi alakodat, feltéve, ha szeretnéd. Ha viszont mindig is így néztél ki, akkor viszont az odafigyelés csak azért tanácsos, hogy ennél jobban ne hízz el.

Ezt azért bátorkodom mondani, mert 60 kilósból lettem annó rövid úton 81 kilós és fogytam vissza egy kis odafigyeléssel hónapok alatt és tartom azóta is az 57 kilót. 31N

2013. júl. 7. 09:06
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!