Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 körüli nők, nagyon dagadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli nők, nagyon dagadt vagyok? Csatoltam képet is!

Figyelt kérdés

Láttam hasonló kérdést, így most én is... Mostanában sokszor megkapom, hogy undorítóan meghíztam.

Tényleg undorítóan dagadt vagyok?

Nyugodtan írjátok meg a véleményetek, max. Ösztönző lesz az is!

Köszönöm!

Csak eros idegzetűeknek!!!

[link]

2013. jan. 10. 20:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%

Most látom karácsonyi dísz :)))

A könyvespolcon pedig ha jól látom gazdaságtan könyv? :)

2013. jan. 10. 21:12
 22/69 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat! :)

Őszintén szólva erre egyáltalán nem számítottam. Tényleg rettenetesen toleránsak es kedvesek vagytok Ti! :)

180 cm magas vagyok, 103 kg :(

Nem vagyok igenytelen, tobbnyire oltonyben járok a munkám miatt.

Mi az az ajtón? :))) Van egy 6 éves kispasi a családban, így az ő mikulása. :)

Sajnos valóban sokat híztam, de sportolok, legalább hetente 3x, mégis meghízok, így nincs más, minthogy az étkezésemen változtassak! :S

Az a kép, amit kaptam kicsit tenyleg durvább :)

Köszönöm az őszinte valaszokat Hölgyek és Urak:) pacsi ment mindenkinek! :)

2013. jan. 10. 21:16
 23/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy kövér, mondom.

Na most ha még öltönyt is hordasz, akkor a nők ájuldozva mennek előtted. És nem csak a 30+ korosztály, láttad.

Szóval ne siránkozz, teljesen rendben vagy :)

2013. jan. 10. 21:18
 24/69 anonim ***** válasza:
77%

Párom kicsit még kövérebb is nálad. Mondjuk neki a hasa nem lóg ennyire, viszont csípőben hájasabb.

De szerencséjére azért az edzések látszódnak rajta, nem folyik szét, a combjai szépek + mellkastól felfele is oké, középen "gáz" csak :)

Szerintem simán találhat téged szexinek egy nő, én legalábbis rettenetesen kívánatosnak látom a vőlegényemet, pedig mondom, nagyobb darab nálad.

Egy kis fegyencedzés pl. nem ártana neked, de az undorító kategória nem itt kezdődik.

2013. jan. 10. 21:31
 25/69 anonim ***** válasza:
75%

Átlagos vagy, nagyon messze az undorítótól!!

Lehet, hogy régen sokkal jobban néztél ki és ahhoz képest nézel ki undorítóan azoknak, akik akkor is ismertek. Amíg tisztában vagy magaddal és hozzád hasonló, átlagos nőkre hajtasz, addig nincs gond.

2013. jan. 10. 21:40
 26/69 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell átlagos nőkre hajtania.

Bármilyen nőt megkaphat, akinek ő tetszik.

Nekem nem akarok menőzni, de jó ízlésem van, nagyon. A kérdezőt tökéletesnek látom. Jó nyilván ez csak a teste, szükség lenne a fejére is, hogy meg lehessen mondani konkrétan hogy néz ki.

És ahogy olvastam nagyon sokak mondtak hasonlót. Nálam fiatalabbak is.

Szóval nagyon nem az átlagos nők között kell válogatnia.

Ameddig nem volt párom én is ilyen férfiakra hajtottam, mint a kérdező :) A párom is hasonló testalkat :)

2013. jan. 10. 23:27
 27/69 anonim ***** válasza:
70%

Bár az én férjem nézne így!!! :) Beindult a fantáziám!

Nekem ez a testalkat az ideálom! Az undorítóval semmiképpen sem jellemezném, férfias!

Kérhetünk egy egész alakos képet, csakhogy arról is megírjuk a véleményünk? :D

26N

2013. jan. 11. 10:31
 28/69 anonim ***** válasza:
Szerintem látszik az izom is, csak nagyon mélyen van :D Egy 10est dobj le tényleg, nem lesz nehéz! Akinek semmi izom, azoknak az embereknek jobban lóg, szóval ettől még ne ess kétségbe.
2013. jan. 13. 14:34
 29/69 anonim ***** válasza:
67%
ohlálláá! csöppet sem vagy undorító, nekem meg határozottan bejössz. :-)
2013. jan. 13. 14:39
 30/69 anonim ***** válasza:
52%

Hát ne haragudj, de nem vagy valami gusztusos. Nem is kifejezetten dagadt vagy, hanem amorf. Semmi feszesség, semmi izom. Epic fail, hogy még "cicid" is van, nálam ez verte ki a biztosítékot. A szőr nem para, mert egy férfi legyen szőrös. Viszont sürgősen kezdj el sportolni, formálni a tested.

27 N

2013. jan. 13. 14:54
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!