Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nők, nagyon dagadt vagyok? Csatoltam képet is!
Láttam hasonló kérdést, így most én is... Mostanában sokszor megkapom, hogy undorítóan meghíztam.
Tényleg undorítóan dagadt vagyok?
Nyugodtan írjátok meg a véleményetek, max. Ösztönző lesz az is!
Köszönöm!
Csak eros idegzetűeknek!!!
Ja hogy képmutatás, ha nem egyezik az ízlésünk?
Na, nem elég hogy bunkó is vagy, még buta is.
"Lehet, hogy neked 91%od van, nekem meg 49, de ez azért van, mert én soha nem azt írom amit az emberek olvasni akarnak, hanem őszintén felvállalom a véleményem."
Ezzel nincsen semmi baj. Viszont ezt lehet kulturaltan is tenni... Ez mar inkabb nagykepuseg nem oszinteseg, javits ki ha tevedek!
Erről beszélek, olyan sötét vagy, mint az éjszaka.
Én fiatalabb vagyok a kérdezőnél, sokkal, nekem mégis tetszik.
Ez a bunkóság pedig, amit te itt levágsz a női nem megszégyenítése. Még jó hogy vannak itt olyanok, akik rácáfolnak.
Persze, hogy nem te vagy az egyetlen :)
Ezt senki sem mondta, de attól még az vagy. És ez akármennyire is mosolyogtat meg, negatív tulajdonság és porig alázod vele magad, de ha neked ez jó :)
QueenRavenna érdekes, hogy egy 72%-os levélben is válaszoltál itt, vagyis többször is regeltél, csak elfelejtetted, hogy átjelentkeztél... Ez is a magabiztosságodról tanúskodik negatív irányban.
Nem baj, ha nem tetszik a srác, de a véleményed kulturáltan is meg lehet fogalmazni, építőleg!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, külön köszönet azoknak, akik mellém álltak.
Tudom, hogy egy 10-est fogynom kell, rajta is vagyok.
Remenyeim szerint egy honap mulva sikerul, akkor teszek fel új képet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!