Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nők, nagyon dagadt vagyok? Csatoltam képet is!
Láttam hasonló kérdést, így most én is... Mostanában sokszor megkapom, hogy undorítóan meghíztam.
Tényleg undorítóan dagadt vagyok?
Nyugodtan írjátok meg a véleményetek, max. Ösztönző lesz az is!
Köszönöm!
Csak eros idegzetűeknek!!!
Utolsó, ha már azt írod egy férfias, vonzó testre, hogy undorító, akkor legalább fejtsd ki a véleményed, hogy miért találod annak.
Kérdező, a 30-as nők többségének szerintem tökéletes a tested, kicsit fogyjál, akkor pedig nem csak a 30-as korosztály számára lesz az. A genetikai adottsagaid nagyszerűek, ferfias a tartásod!
A börödön latszik, hogy max. 30 eves lehetsz. Jol tippelem? :)
Ízlések és pofonok!
Szerintem te inkább csak irigykedsz! A stílusod pedig enyhén szólva is sértő, ami a százalékodon is meglatszik!
A kérdező nagyon is jól néz ki.
Bár minden férfi ilyen lenne.
Inkább azok a gusztustalanok, akik szőrtelenítik magukat és olyan testalkatra gyúrnak, ami "figyelemfelkeltő", mert ugye másképp nem megy.
Nagyon is jól néz ki a kérdező :)
És láthatod, elég sok fiatalabb nőnek is tetszett. Az átlagnak ő jön be, nem az, aki mindent megtesz, hogy valaki ránézzen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!