Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek ronda az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek ronda az, ha egy lánynak sok anyajegy van az arcán?

Figyelt kérdés
Nem olyan durva a helyzet, de tény, van egy pár... Van a szám szélén is egy, arra mindig azt mondják, hogy szexi, de nekem nem tetszik...
2009. aug. 28. 13:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem ronda,s ha masok szeretik akkor nincs gond;)
2009. aug. 28. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Lány vagyok és nagyon anyajegyes, az arcomon is van vagy 40, de van párom és nem tartja rondának! :)

Persze ez megint csak emberfüggő, mert lehet van olyan, akinek nem tetszik.

Ezért ne legyen kisebbségi érzésed!!! :)

2009. aug. 28. 13:13
 3/11 A kérdező kommentje:

Hello!!

Köszi! :)

Nem tudom, az első válaszoló fiú volt-e, de köszi nektek.

Érdekes, mert eddig pont lányok mondták nekem, hogy "húha, jó anyajegyes az arcod..." meg "miért nem szedeted le őket?"... Én meg nem tudom, mert azért a lányok véleményére nem biztos, hogy adnom kellene.. Mármint érted, azokra gondolok, akik azt mondják, hogy szedessem le.. Mert nekem még lány nem mondta, hogy milyen szép.. :) A fiúk meg eddig semmit nem mondtak rá, lehet észre sem veszik, vagy nem tudom.. :)

2009. aug. 28. 13:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Ronda? :) KÖSZ.. :) De ez is vélemény. :) De amúgy nem kiállókra gondolok, mert azok már szemölcsök. Nekem nem szemölcseim vannak.. Meg a bőröm is barna, a hajam is sötét íg ynem annyira feltűnőek, de lehet tényleg ronda vagyok, csak bebeszélem magamnak, hogy nem. :D
2009. aug. 28. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:

a baratnomnek 5 nagy anyajegye van a szeme alatt, es el nem tudnam kepzelni ot nelkuluk. ezek ugyanugy hozzatartoznak mint a szeme, es minden mas testresze. szerintem a leiras alapjan szep lehetsz es kulonleges. ne adj az olyan libak velemenyere akik mind egyformak akarnak lenni. es a "szedesd le" kommentek.... mit gondolnak, a helye nem fog kicsit se latszani?? a heges arc a ronda, nem az anyajegyes!

szeritnem nehogy hozzajuk nyulj, te igy vagy szep!

ez nem egeszen ide tart de leirom: foleg nyaron nagyon vigyazz az anyajegyekre, mikor kimesz delben mindig kend be az arcod 20-50es faktoru naptejjel vagy napszuros alapozoval/kremmel. a bortipusod nem igenyli ezt, de az anyajegyekre nagyon vigyazni kell. es par evente egy dermatoszkopos vizsgalat sem art. akinek a testen van sok anyajegy nem ajanljak a napozast, de az arcot elkerulhetetlen h nap erje, vigyazz ra! ja es ha teli sportot uzol, akkor a siplayan is kend be, ott erosebb a nap mint a tengeren mert visszaveri a ho.

2009. aug. 28. 14:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok,de nekem is van 5 db. egyik nagyobb volt,azt leszedettem,a többi nem gáz. Az arcpm szép,és ahány pasim volt,egyik se mondta hogy gáz lenne...hidd el,a pasik nem ilyen szemmel nézik a lányokat,mint a nők. A nők szemetek már bocs. Nekem is mondta egy lány osztálytársam hogy jé,neked tele van az arcod...hát kösz mondom,pedig nincs tele...:S :S Akkor nagyon haragudta rá,aztán rájötte,felesleges,mert az a lány messze nem nézett ki úgy mint én,lehet irigységből próbált valami fogást találni rajtam.Na szóval a lényeg hogy nem ronda! A szép bőr sokkal fontosabb.Ha választani kell hogy szép,patimentes bőr,pár anyajeggyel vagy anyajegymentes bőr,de ronda pattanások meg hegek,háát....remélem érted mit akarok mondani.Hozd ki magadból a legtöbbet külsőre(smink,ruhák,alak) legyél békében magaddal és vonzó leszel! ( Zárójelben mondom hogy nekem a testemen is sok volt,de a nagyobbakat leszedettem,amik tényleg zavartak. Még most is maradt pár,arcomon-testemen,de már nem érdekel.)
2009. aug. 28. 15:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. :)

Szerencsére nem vagyok pattanásos alkat, komolyan írom, hogy életem során talán kettő, ha kijött rajtam, az is csak pont a hajtövemnél, meg az is csak nyáron, a melegtől, ilyennel nincs gondom. :) Csak nem tudom, valahogy az van bennem már a sok beszólogatástól (lányok részéről), hogyha beszélgetek valakivel, legyen az fiú pl. akkor mindig az van bennem, hogy hú biztos az anyajegyeimet nézi, számolja.. Azt is hallottam, hogy világosítani kell a hajszínen, és akkor nem olyan feltűnőek, de nem tudom milyen lennék világos hajjal.. nekem ilyen sötét hajam van, enyhe vöröses beütéssel a fényben (festett), meg szemöldököm, szemem is sötét/barna.

2009. aug. 28. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:

15:03-as vagyok: ha tél típus vagy,nem fog jól állni a szőke. Viszont ha ősz,akkor igen,csak nem mindegy,milyen árnyalat. A télnek a hideg árnyalat áll jól,és általában a sötét haj,míg az ősznek a meleg tónusok jók. Fodrásztól kérdezd meg hogy jól állna-e a világosabb haj.Így látatlanban nem tudom megítélni.Azért beszélek ilyen magabiztosan,mert sminkes vagyok.:) Szóval ha elszúrod,mármint nem álljól a szőke,akkor még feltűnőbbek lesznek a pöttyök,mert akkor sápadtabbnak fog tűnni az arcod is.Profi fodrászt vagy sminkest kérdezz meg!

Egyébként azt írod hogy nem kiemelkedőek. Jó korrektorral,alapozóval simán el is tűntetheted ezeket az anyajegyeket,de mondom csak akkor,ha egy szintben vannak a bőrrel. Púderrel fixálod és már nem is látszik.Ezt még nem próbáltad?

2009. aug. 28. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
az anyajegyektől nem lesz senki ronda, az nem egy olyan tényező ami elcsúfíthat egy arcot, szóval az anyajegyektől függetlenül lehetsz szép is, meg csúnya is
2009. aug. 28. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:
ha linkelsz egy képet magadról akkor még olyan rendes is leszek, hogy megmondom hogy szép vagy csúnya vagy
2009. aug. 28. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!