Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek zavarna egy fiút ha a lánynak anyajegy van a fenekén?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 12:23
1/7 anonim válasza:
igen borzasztó zavaró...mármint a kérdésed.
van kereső is.
2/7 anonim válasza:
az a fiútól függ,de szerintem nem gáz hacsak nem akkora mint a fejed
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bárkit zavarna. Nekem a bal mellemen van.
L/22
4/7 anonim válasza:
igen, az az első amit megnézek az első randin...
5/7 anonim válasza:
Szerintem nem gond. Ha pedig eljuttok oda, hogy megtekinthesse a hátsó feledet is, már lesznek érzelmek, amik mindent szebbé tesznek (feltéve, hogy ez az anyajegy magában nem lenne túl szép).
Mondjuk szerintem ha az első randin megmutatod neki, akkor sem fogja zavarni. :)
6/7 anonim válasza:
Nem fogsz kelleni senkinek, kösd fel magad(N)
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem, gondolj rá úgy mint szexepil. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!