Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha egy lánynak...

Titeket zavar ha egy lánynak a szája fölött van anyajegy?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok, de engem baromira zavar a sajátom =(
2010. ápr. 18. 02:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, hiszen az anyajegyedről nem tehetsz. Sőt, sok esetben még külön szexi is :P

Viszont az oda szúratott piercingek... Hát még ha kövesek... oO

Na azok gusztustalanok :S

19/F

2010. ápr. 18. 07:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is lány vagyok,és nekem is van..ráadásul nagyon sötét barna,de mindenki azt mondta hogy ez amolyan szexepilem:D

Szóval én szeretem.Fogadd el a sajátodat,sokan szexisnek tartják,és nekünk legalább nem kell pénzt kidobnunk a piercingre,mert van saját szépségpöttyünk :P

2010. ápr. 18. 09:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar. Nem tehetsz róla, hogy ott lett egy anyajegyed nem?! Meg különben is legyen ott inkább egy anyajegy, mint egy piercing... a piercingek azok undorítóak szerintem.

Mások véleményével meg ne foglalkozz!

2010. ápr. 18. 11:40
 4/10 A kérdező kommentje:

Nekem is sötétbarna, és mások meg szexepilnek hívják meg minden:D jó látni hogy eddig senkit nem zavar :P

és ja, nem kell piercingre költenünk, és az szerintem is baromi csúnya :D köszönöm a véleményeket/válaszokat^^

2010. ápr. 18. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Pasiként azt mondhatom hogy egyáltalán nem zavar,sőt nekem kimondottan tetszik egy ilyen szexepil.Máris Cindy Crawford jutott eszembe erről.Neki ez volt/van a védjegye szinte.
2010. ápr. 18. 20:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy mi tetszik ennyire benne? :o
2010. ápr. 19. 02:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet megmondani.Talán az hogy egyedivé tesz vagy kicsit különlegesebbé.Mindenkinek más jön be.Nekem például az is nagyon tetszik mondhatni beindít ha egy lánynak van egy kis szünet a két első foga között.Nem tudom miért,de arra tökéletesen emlékszem hogy már óvodában is tetszett ha egy lánynak szünet volt vagy volt egy pötty a szájánál.
2010. ápr. 19. 14:28
 8/10 A kérdező kommentje:

Nekem régebben volt szünet ott :D de összementek a segítségemmel :P hisz állandóan sponybabobnak hívtak, ezért fogtam 2 cérnát, és a fogamat körbetekertem vele, és úgy voltam 3-4 napig(3 éve volt ez) és azóta szépen úgy áll a fogam :D

Amúgy elhiszem, hisz nem mindent lehet tudni. Na én meg szeretem a hosszabb hajú srácokat. De nem tudom mért. Ez is olyan kb mint a tied. Legyen szép napod:P

2010. ápr. 19. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor te lehettél számomra a díva :D .Pötty is volt meg szünet is.Ha ráadásul még szemüveges is vagy akkor nem is csupán díva :D

Amugy a cérnával vigyázni kell mert az inyt is meg a fogakat is roncsolhatja .

2010. ápr. 20. 14:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szemüveges :P:P na látod, nekem meg az a feketekeretes, téglalap alakú szemüveg jön be a srácokon!:D
2010. ápr. 25. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!