Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen már lehet?

Figyelt kérdés

nem vagyok még fiatal a pasizáshoz vagy ez így éppen jó?

Fiú akivel puszilkodhatsz?! nem ciki ezt elmondani a szüleidnek?

És nem baj ha a fiú 2 évvel idősebb?

ez így normális?

Nem akarok még semmi komolyabbat vele csak járni!

2009. aug. 28. 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, hogy eljött, az ideje a fiúzásnak, akkor nem korai. Szülőknek, de inkább anyudnak annyit mondj, hogy van egy fiú, aki tetszik, lehet, hogy járni fogtok. Ő majd biztos jön a szokásos beszéddel, de ezen túl kell esni. 2 év korkülönbség nem sok, ne aggódj.
2009. aug. 28. 08:36
 2/9 anonim válasza:
25%

13 éves fiú vagyok és már 2szer dugtam!

nagyon jó!

xD

Úgyhogy szerintem kezd el pasizni mert hogy még szűz vagy ennyi idősen...!

2009. aug. 28. 09:35
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 28. 10:48
 4/9 anonim válasza:
Utolsó, ez a te szocproblémád, attól nem kell mert te hülye vagy, am visszatérve, tényleg, ha úgygondolod mehet a pasizás, akk oké :D
2011. márc. 4. 18:21
 5/9 anonim válasza:
63%

Nyugodtan járhatsz vele :D Sőt az se baj, ha néha dugtok is :) Csak jól védekezzetek!

Én is dugtam már 13 évesen (3 szor)! :DD Tényleg jó érzés volt :)

16/L

2011. ápr. 17. 18:47
 6/9 anonim válasza:

Na jó én is bevallom hogy dugtam már 13 évesen tök jó volt.Persze védekeztünk is. De sztem nyugodtan járhattok csak lazán.

16/F

2011. ápr. 29. 23:53
 7/9 anonim válasza:
61%
jól van hogyne:) én meg már 6 évesen szétbasztam a fél osztályt, és meg kell mondjam tényleg jó érzése volt
2011. jún. 14. 00:21
 8/9 anonim válasza:

Ha tényleg szereted akkor tök mind1 hány éves vagy ;)

Én is 14 vagyok és nekem is most van az első fiúm anyuék is tudják! És a 2 év igazán nem sok idő :))

2011. aug. 23. 12:45
 9/9 Máté1999 ***** válasza:
100%

Nyugodtan, 12 vagyok de már rég túl vagyok az 50-edik csókon. Ne parázz, a szülők majd elmondják a szokásos szöveget, de ezt előbb utóbb amúgy is elmondják. az viszont kicsit sok infó hogy a 13 évesek már csinálták.

merthogy hiába vagyok fiú elképzelni, hogy én 1 év múlva az kicsit durva.

2011. aug. 29. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!